Mr Lotharin viikko 33/2006

  • Anssi Viskari

Viikko 33/2006

Maanantai meni ostamani huvilan papereita ja muita käytännön asioita vääntäessä.

Tiistaina päivällä kävin jetteilemässä yhden kaverini kanssa ja illalla suuntasin Ferrarin keulan kohti huvilaani. Ilta meni rattoisasti uuteen huvilaani tutustuessa.

Keskiviikkona minulle tulikin sitten vieraita. Päivä meni sukkelasti ja samoin kävi seuraavalle yöllekin.

Torstaina kutsuin pari kaveriani testaamaan huvilani saunaosastoa, tyydyimme ihan vaan tavalliseen saunaan ja säästimme savusaunan testaamisen seuraaville viikoille.

Perjantaina päivällä kävin rekisteröimässä maanantaina huvilakauppojen yhteydessä minulle tulleen kauppa-auton. Sen jälkeen suuntasinkin sitten Juvalle Tuuliajolla tapahtumaan, katsoin Tik Takin keikan ja kävin moikkaamassa tuttuja jonka jälkeen ajelin takaisin kotiin.

Lauantaina kävin ensin heittämässä yhden yksityiskeikan Mikkelissä, jonka jälkeen suuntasin yksityisbileisiin Varkauteen. Varkauden keikkakin meni hyvin ja oli pitkästä aikaa hauska vetää ihan vaan pelkkä tulisetti. Keikan jälkeen ajelin Juvalle yhden tutun tytön luokse kylään ja itse asiassa jäin sinne sitten yöksikin.

Sunnuntaipäivä meni jäätelöä syöden ja sohvalla laiskotellen vaikka ulkona olikin loisto ilma. Juuri äsken tulin kotiin ja kohta olisikin sitten taas nukkumatin aika.

PS. Yllättävistä käänteistä johtuen tällä viikolla olikin sitten niin kiire että mitään videoita ei kuvattu, mutta pitää yrittää ensi viikolla ehti takomaan ainakin yksi jos ei peräti kaksikin videota.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus