Mr Lotharin viikko 33/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 33/2007

Maanantaina kävin ostamassa Mikkelistä sähköperämoottorin kaverilleni ja vein sen sekä hänen veneensä minun huvilalleni.

Tiistaina kävin vaihtamassa mönkijän vakuutukset toiseen vakuutusyhtiöön ja ostamassa samalla reissulla moottorisahan sekä uuden valaisimen yhteen huvilani makuuhuoneista. Iltapäivällä kaverini soitti ja sovimme Mr Lothar & Dollar Babes keikan Joensuun BePopiin, kyseinen keikka on siis 13.10.2007.

Tällänenkin tuli ostettua viime kesänä
Tällänenkin tuli ostettua viime kesänä

Keskiviikko menikin sitten mönkijällä temppuillessa ja siihen parannuksia tehdessä.

Torstaina löin lukkoon Firevision show:n 7.9.2007 järjestettävään Pimeää Bisnestä tapahtumaan Varkauteen. Iltapäivällä asensin vihdoin ja viimein Jeeppini vetokoukkuun sähköt.

Perjantai menikin sitten taas mönkijällä ajellessa ja laiskotellessa.

Lauantaina läksin heti aamusta huvilalleni tekemään pieniä askareita, asensin tiistaina ostamani valaisimen paikoilleen, yms. Päivällä tuli sitten kuorma polttopuita, tällä kertaa se menikin ilman lihasvoimaa katon alle sillä polttopuiden toimittaja nosti ne suoraan autotalliin traktorin etukuormaajalla. Illalla suuntasin auton keulan kohti Juvaa, sillä siellä oli pari minun välittämää tyttöä esiintymiskeikalla.

Juvan reissu venyi sen verran pitkäksi että olin kotona vasta sunnuntaiaamuna ja niinpä sunnuntaiaamupäivä menikin sitten nukkumisen merkeissä. Kohta ajattelin alkaa katselemaan MotoGP:n 250cc Tsekin osakilpailua ja jännittämään kuinka Kallio pärjää. Veikkaanpa että päivä menee muutenkin laiskottelun puolelle, sillä Juvan reissu väsyttää vieläkin.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus