Mr Lotharin viikko 33

  • Anssi Viskari

Taas meni alkuviikko laiskotellessa ja voimia keräillessä.

Torstaina sitten alkoikin toiminta.
Olin ajelemassa kohti Lahtea kun bussipysäkillä oli liftari, ei muuta kuin Ferrari jarrut kirskuen stoppiin ja liftari kyytiin. Minulla kävi loistava tsäkä sillä liftari oli erittäin seksikäs pakkaus ja vielä melkoinen pelinainenkin. Minä nimittäin kysyin tytöltä että kiinnostaisko harrastaa seksiä Ferrarissa ja tyttö oli heti messissä, ja kun minä olin päässyt alkuun niin kysyin että sopisiko että kuvaisin kyseisen jutun niin tyttö saisi siitä hiukan rahaakin ja edelleen kaikki tuntui käyvän kuin rasvattu. Ei muuta kuin Ferrari taas stoppiin, kamera esiin ja panemaan. Ai että tälläistä ei tapahdu kuin elokuvissa, niinkin voi sanoa koska sain tytöltä nimmarin julkaisusopimukseen ja jossain vaiheessa tuo video sitten ilmestyykin minun kotisivujeni http://www.MrLothar.fi linkeistä löytyviin videoihin!

Perjantaina olikin sitten aika suunnata Ylivieskaan esiintymiskeikalle.
Tällä keikalla tuli sitten opetettua tytöille uusi tapa juoda tequilaa: kulli sivellään sitruunalla, sitten sen päälle sirotellaan suolaa ja sitten vuorotellen otetaan kullista suolaa ja lasista tequilaa. Suosittelen kokeilemaan.
Keikan jälkeen olikin sitten luvassa jatkot, eikä mitkään hullummat jatkot olleetkaan. Minä, DJ ja kolme naista. Miten ollakaan minä kaivoin videokamerani esiin ja ehdotin pientä filmaamista, paikallinen DJ siihen heti sanoikin että tottakai hän kuvaa jos kyse on pornofilmistä. Pari tytöistä oli sitä mieltä että he ei kyllä harrasta seksiä jos se kuvataan, mutta joukossa oli onneksi yksi hiukan rohkeampikin ja niinpä kameran rec nappi oli kohta taas pohjassa. Tuokin materiaali päätyy jossain vaiheessa kotisivuilleni.

Lauantaina suunnistin sitten Kuopioon hakemaan Ginan mukaani Juuan keikalle.
Heti kun Gina astui Ferrarin kyytiin, niin minua alkoi hiukan panettaa vaikka olin juuri edellisenä yönä harrastanut seksiä. No mikäs siinä, sanoin Ginalle että minulla on nyt uusi kamera ja voisimme lähteä testaamaan sitä. Siihen Gina vastasi että kyllähän se käy. Ja taas tuli materiaalia jonka tekin tulette näkemään. Meinasi muuten tulla kiire että ehdittiin illan keikalle.
Illan keikan jälkeen oli taas tuttuun tapaan vuorossa jatkot ja yksi "kaato", tällä kertaa tosin ilman kameraa.

Sunnuntaina aamupalan kautta autoon ja kohti Kuopiota. Minua laiskotti niin että en jaksanut heti jatkaa matkaa vaan jäin hiukka lepäämään Kuopioon.
Mutta millainen lepohetki siitä tulikaan, no kohta oli vaatteet heitetty nurkkaan ja kamerat kaivettu esiin. Sitten soitettiin yhdelle Ginan tutulle että tulee kuvaamaan ja kyseinen tyttökin lipsakti sitten itsekin kameran toisellekin puolelle eli Kuopio osoitti taas kerran sen että se on pysähtymisen arvoinen paikka :-)

Loistava viikko, paljon seksiä ja kaksi uutta tyttöä filmeihin, se kuvaajakin nimittäin allekirjoitti julkaisusopimuksen!

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus