Mr Lotharin viikko 34/2006

  • Anssi Viskari

Viikko 34/2006

Maanantai ja tiistai meni kaiken maailman asioita hoidellessa.

Keskiviikkona minun huvilalle tuli yksi tyttö koekuvattavaksi. Kuvausten kiemuroissa Siiristä löytyi ihan uusia ominaisuuksi, en nyt kerro niistä tässä sen enempää mutta näette ne sitten aikanaan itse kun kyseinen koeajovideo ilmestyy minun kotisivuilleni.

Torstain vietin ihan vaan laiskottelun merkeissä huvilallani.

Perjantaina suuntasin heti aamusta kohti Turkua, matkalla otin yhden liftarin kyytiin ja pienen suostuttelun jälkeen hän sitten suostui esiintymään videollakin. Niinpä viime vuotiset TurkkuSex videot saivat jatko, sillä minä olin menossa kyseisille messuille ja sinne päätyi sitten tuo liftari tyttökin. Tämä video tulee minun kotisivujeni kuvat ja videot osioon nimellä Mr Lothar & Johanna. Johanna muuten teki aika rankan suorituksen, hän otti minulta suihin koko matkan Salosta Turkuun. Loppu matkalla tuli hiukka vaaratilanteitakin kun Johanna otti minulta suihin samalla kun minä ajelin Ferrarilla Turun keskustassa. TurkkuSex messuilla minä sitten iskin silmäni yhteen (tai ehkä jopa useampaankin) shottityttöön. No ei muuta kuin juttusille, hetken jutustelun jälkeen minulle selvisi että kyseinen tyttö on tehnyt myös stripparin hommia ja niinpä minä sitten ehdotin hänelle seuraavan askeleen ottamista eli pornoleffassa esiintymistä. Lilly kysyi minulta että kuka olisi hänen vastanäyttelijä kyseisessä pätkässä, kun sanoin että se olisin minä niin siinä kohdalla hänen kasvoilleen levisi leveä hymy ja minä kuulin myöntävän vastauksen. Ilta meni suht nopeasti ja yhden aikaan me sitten suuntasimme Lillyn kanssa TurkkuSex messujen virallisille jatkoille. Kovin kauan me emme kuitenkaan malttaneet kyseisillä jatkoilla olla vaan suuntasimme omille jatkoillemme, kyseisten jatkojen tunnelmaa tekin pääsette katselemaan kuvaamamme videon muodossa kunhan se on julkaisukunnossa.

Lauantai aamuna heräsin jo 07.40 vaikka perjantain jatkot olivat päättyneet vasta 05.40, herätin omalla touhuilullani Lillynkin ja sitten suuntasimme aamupalalle. Aamupalan jälkeen tulimme takaisin hotellihuoneeseen ja miten ollakaan kävimme taas harrastamaan seksiä, jossain vaiheessa toiminta alkoi minusta olla sen verran herkullista että minä kävin napsauttamassa kameran taas päälle ja niinpä tekin pääsette siis katselemaan minun lauantai aamuista versiota Suomi-Ruotsi maaottelusta (Lillyn kotimaa on meinaan Ruotsi). Aamuisen seksi session jälkeen kello olikin sitten jo niin paljon että meidän oli aika suunnata kohti TurkkuSex messuja. Messupäivä meni suht nopeasti ja illalla/yöllä oli sitten taas luvassa jatkot, tällä kertaa minä sinnittelin Lillyn kanssa virallisilla jatkoilla loppuun saakka jonka jälkeen suuntasimme Korumaailman Frankin ja hänen veljensä huoneeseen jatkoille. No loppujen lopuksi sinne saapui sitten isompikin lauma ihmisiä, minä olin kuitenkin niin väsynyt edellisestä yöstä ja kuluneesta päivästä että kävin sovinnolla nukkumaan. Muu bileporukka siirty tuossa vaiheessa erään turkulaisen stripparin asunnolle jatkoille ja osa taisi siirtyä Penispyssy Pasin jatkoille.

Sunnuntai aamuna Frank sitten herätti minut yhdeksän aikaan aamulla, soittamalla että eiköhän olisi aika kömpiä aamiaiselle. No minä hyppäsin pystyyn ja puin vaatteet ylleni, Lillyn jätin kuitenkin nukkumaan sillä minulla oli jo pieniä suunnitelmia hänen aamiaistaan ajatellen. Aamiaisen jälkeen tulimme Frankin ja hänen kaverinsa kanssa takaisin Korumaailman hotellihuoneeseen, Lillykin heräsi ja niinpä minä kävin sitten tarjoilemaan hänelle hänen aamiaistaan eli suomalaista munaa suoraan suuhun tarjoiltuna. Jonkin aikaa kulliani maisteltuaan Lilly halusi munaa myös toiseenkin päähänsä ja minä tein työtä käskettyä, niinpä Frank ja hänen kaverinsa saivat katsella heti sunnuntai aamun ratoksi liveaktia ja ihan ilmaiseksi. Kyseinen laji taisi kuitenkin olla kundeille liian rankka, sillä kesken aktin huomasin kun hotelli huoneen ovi kolahti ja he siirtyivät ulos.
Takaisin tullessaan heillä olikin sitten mukanaan minun perjantaina kuvaama tyttö. Johanna kysyi minulta että olisiko hänen mahdollista saada kyyti takaisinkin päin ja minä tietty lupasin kyyditä hänet samalla kun ajelisin kotiini päin. Niinpä pakkasin tavarani, saattelin Lillyn omalle hotellilleen ja otin Johannan kyytiini ja suuntasin kohti kotiani. Matkalla pudotin sitten Johannan ihan kotiovelle saakkaa ja sen jälkeen ajelin sitten omaan kotiini. Kotiin päästyäni katselin F1-kisan tai ainakin osan siitä, en nimittäin tiedä missä vaiheessa nukahdin television ääreen. Äsken sitten heräsin ja ajattelin että pitääpä kertoa teillekin taas viikon tapahtumat ja tässä sitä nyt sitten ollaan.

PS. Kuten huomaatte aina kaikki ei mene siten kuin suunnitellaan, mutta sikäli hyvä että edellisten viikkojen tälle viikolle siirtyneen koekuvauksen lisäksi tällä viikolla tuli siis kuvattua kaikkiaan kolme uutta tyttöä eli minun kotisivujeni kuvat ja videot osioon www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php on taas luvassa rutkasti uutta materiaalia :-)

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus