Mr Lotharin viikko 34/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 34/2007

Maanantai meni veneillessä.

Tiistain käytin mönkijällä ajelemiseen.

Keskiviikkona kävin huvilallani.

Torstaina päivällä vaihdoin Jeeppiini kovan katon talvea varten ja illalla olin auttamassa yhtä vuokralaisistani hänen muutossa.

Perjantai meni ihan vaan kotona, minun niska meni nimittäin vuokralaiseni muuttoa tehdessä niin jumiin että aamulla ei kärsinyt kunnolla päätä kääntää.

Lauantaina minun piti alkuperäisen suunnitelman mukaan lähteä Hämeenlinnaan Ahveniston moottoriradalle Ferrari Challenge kisoihin, mutta koska niska oli edelleen jumissa niin jätin kyseisen tapahtuman väliin ja keskityin yleisurheilun MM-kilpailujen televisiosta katselemiseen. Illalla kävin pyörähtämässä paikallisessa ravintolassa ja törmäsin muutamiin tuttuihin joista yksi tyttö kyseli kovasti jatkojakin, tällä kertaa en innostunut koska niska vaivasi minua edelleen (voi olla että jäykkyys olisi hävinnyt jostain ihan muualta kuin niskasta mikäli olisimme lähteneet jatkoille tuon tytön kanssa).

Tänään ohjelmassa on huvilalla käyminen ja yleisurheilun MM-kisojen sekä F1-kisan telkkarista katsominen.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus