Mr Lotharin viikko 34/2009

  • Anssi Viskari

Maanantaina oli määrä kuvata yhdet elämäni rankimmista kuvauksista. Hiukan ennen yhdeksää huvilalleni saapui Sunnuntaisuomalaisen toimittaja ja kuvaaja, he halusivat tehdä jutun minun aikuisviihdeleffakuvauksista. Yhdeksän aikoihin alkoi huvilallani yöpyneet ihmiset heräillä, alkuperäisen suunnitelman mukaan huvilalleni olisi pitänyt tulla edellisenä päivänä kolme tyttöä ja Simo, mutta nyt oli tullut vain Simo, Madonna ja Riina. Loput kaksi tyttöä eli Susu ja Pauliina sekä heidän kuljettajansa saapui vasta maanantaiaamuna. TV-Neloselle minun kuvauksista dokumenttia kuvaavan ryhmän oli alkuperäisen suunnitelman mukaan määrä saapua yhdeksän aikaan aamulla, mutta hekin olivat jonkin verran myöhässä. Lopulta kaikki paikalla tarvittavat henkilöt saapuivat kuitenkin ja pääsimme aloittamaan kuvaukset. Kuvauksen alussa kaikki neljä tyttöä otti minulta vuorotellen suihin, sen jälkeen minä siirryin nussimaan Pauliinaa oleskelutiloihin sijoitetulle sohvalle muiden tyttöjen alkaessa lesboilemaan keskenään oleskelutilojen sohvalla. Jossain vaiheessa pyysimme Pauliinan kanssa muitakin tyttöjä tulemaan patjalle ja niinpä homma muuttui viidenhengen ryhmäseksisessioksi, kahden videokameran ja kahden lehtikuvia kuvanneen kameran taltioidessa toimintaa. Nussin patjalla kolmea neljästä kuvauksiin osallistuneesta tytöstä, mutta lasti ei meinannut irrota millään. 55 minuutin kuvaamisen jälkeen pidimme pienen tauon Anna-Kaisan vaihtaessa kameraan uuden nauhan. Noin 15 minuutin tauon jälkeen jatkoimme kuvaamista ja ainoaksi tavoitteeksi oli asetettu että tytöt saisivat minut laukeamaan, niinpä he ottivatkin melkein kuin kilpailun siitä kuka runkkasi ja otti minulta suihin parhaiten. Minä halusin kuitenkin vielä nussiakin heitä ja loppujen lopuksi laukesinkin Pauliinaa takaapäin nussiessani ja roiskin lastini hänen selälleen. Susun hakiessa Pauliinalle paperia vessasta ehti Madonna jo nuoleskella minun spermat parempaan talteen. Kuvauksien jälkeen oli vuorossa ruokatunti ja kuvatun materiaalin katsominen, sen jälkeen osa porukasta läksi pois ja osa jäi lomailemaan minun kanssa.

Tiistaina tein hiukka erilaisia hommia, vaihdoin nimittäin huvilani kiukaan uuteen sillä vanhasta oli palanut pari vastusta. Sovin myös itselleni ja tytöille muutamia esiintymiskeikkoja, ne näet minun keikkakalenterista osoitteesta http://www.mrlothar.fi/keikkakalenteri.php

Keskiviikko meni lomaillessa ja huvilalla kaikenlaista pientä puuhastellessa.

Torstaina siirsin maanantaina kuvatut videot Anna-Kaisan tietokoneelle editointia varten.

Perjantaina lähetin päivällä muutamia maanantain kuvauksista otettuja valokuvia aikuisviihdelehdille. Illalla olin jo menemässä nukkumaan kun Henna laittoi minulle viestiä MSN Messengerissä. Henna on kertoi että haluaisi ottaa minulta suihin ja niellä spermat. Keskustelun aikana Henna on myös kertoi että haluaisi ratsastaa ja arveli että saisi kerrankin huolella munaa jos minä menisin kyläilemään hänen luokseen. Minä puolestani sanoin että haluaisi kuvata tuon tapahtuman, johon Henna sanoi olevansa valmis. Sanoista tekoihin, ajoin saman tien Hennan luokse kylään ja laitoin kameran käymään. Aluksi Henna ujosteli kameraa, mutta ei mennyt kuin hetki ja hän oli unohtanut koko kameran ja keskittyi vain suihinottoon. Viimeistään siinä kohdalla kamera on unohtunut totaalisesti kun minä upotin kullini Hennan pilluun ja tyttö vinkui kuin viimeistä päivää. Homma ei kuitenkaan edennyt ihan mesessä suunnitellun kaavan mukaan sillä noin tunnin nussimisen ja useiden asentojen vaihtojen jälkeen laukesin Hennan rinnoille, hätä ei ole kuitenkaan ollut tämän näköinen sillä tyttö maisteli spermat siitä suuhunsa. Tämäkin video tullaan julkaisemaan minun kotisivuilla lähiaikoina.

Lauantaina kävin päivällä huvilallani ja illalla suuntasin Ferrarin keulan kohti Savonlinnaa jossa minulla oli yksityiskeikka yhden tytön 40v syntymäpäivillä. Synttärisankari oli pukeutunut poliisiksi ja niinpä minä pukeuduin myös poliisiksi eli ikään kuin olisimme olleet työpari, esityksen sisältöä muokattiin muutenkin minun normaaleista seteistä sillä vaihdoimme musiikiksi synttärisankarin nimenomaan kyseiseen iltaan toivomaa musiikkia. Show:n jälkeen olin vielä jonkin aikaa kemuissa ja sitten läksinkin kurvailemaan takaisin kotia kohti, sekä meno- että paluumatkalla tuli käytyä pyörähtämässä Mikkelissäkin. Mäntyharjulle saavuin joskus puolenyön aikaan, päätin käydä pyörähtämässä paikallisissa baareissakin ja nielaista pari lonkeroa jonka jälkeen uni omassa sängyssä maistuikin paremmin kuin hyvin.

Sunnuntaina heräilin jo kahdeksan aikaan vaikka olisin voinut nukkua juuri niin myöhään kuin huvittaa, aamupäivällä purin esiintymistavarani autosta, päivällä aikaisin herääminen kostautui ja otin päiväunet jonka jälkeen päivitin Mr Lotharin fanisivustoja. Ilta meneekin sitten yleisurheilun MM-kisoja telkkarista katsellessa.

PS. Mr Lothar Facebookissa-> http://www.facebook.com/mrlothar#/pages/Mr-Lothar/145055892672

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus