Mr Lotharin viikko 34/2013

  • Anssi Viskari

Maanantaina heräilin jo kahdeksan aikoihin aamulla vain parin tunnin yöunien jälkeen sillä sunnuntain prokemut oli jatkuneet aamu kuuteen. Päivä menikin sitten huvilaa kondikseen laittaessa ja sen jälkeen siellä lepäillessä. Illalla huvilalle tuli vuokralaisia Dubaista ja heidän kanssaan meni vielä sen verran aikaa että pääsin nukkumaan vasta puolen yön aikoihin.

Tiistaina veneilin Mäntyharjun keskustasta Lahnaniemen mökilleni, ajoin siellä nurmikot ja fiksasin hiukka toista laitureista jonka jälkeen ajelin veneellä takaisin kotiin.

Keskiiikona ajelin päivällä kotipaikkani nurmikot, pesin Ferrarin ja postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille. Illala kiipesin huvikseni kotipaikkani talon katolle katsomaan missä kunnossa piippu on ja huomasin että savukaasut on syövyttänyt laasti pois ihan huolella eli pitänee vissiin asentaa piippuun haponkestävä saneerausputki.

Torstaina kävin läpi 6-7.9.2013 TurkkuSex messujen uutta showta ja suunnittelin 13-14.9.2013 Jyväskylän Paviljongissa järjestettävien sEXHIBITION messujen ohjelmaa.

Perjantaina läksin jo päivällä Mikkeliin jossa minun oli määrä vaihtaa BMW uusikoppaiseen Bemariin, mutta uuteen autooni ei ollut vielä ehditty laittaa kaikkia lisävarusteita jotka halusin siihen ja niinpä meninkin sitten hengailemaan JS-Motorsille. Viiden jälkeen läksin ajelemaan Juvaa kohti josta naisesiintyjän kyytiin otettuani ajelimme Iisalmeen Ravintola Istuvaan Härkään. Illan ohjelmisto koostui Safyran soolo setistä, minun soolo showsta, Nican ja Safyran lesbosetistä sekä minun ja Nican yhteisshowsta. Valomerkin jälkeen pakkasimme tavarat autoon ja päädyimme Nican luokse yöksi koko porukka.

Lauantaina läksin aamu yhdeksän jälkeen ajelemaan kohti Mäntyharjua, otin matkalta kyytiin yhden tytön joka halusi esiintyä minun videoissa. Mäntyharjulle päästyämme kuvasimme Mr Lothar & Olivia - Laiturin pesu nimisen videon. Kyseisellä videolla olemme mökkeilemässä kauniina kesäisenä päivänä minun mökillä. Olivian pestessä laituria kontallaan pylly pystyssä minä ihailen näkyä rannalta ja kun Olivia huomauttaa minule laiskotelusta sanon naureskellen että minulla on seisomatyö. Käydessäni laiturin penkille istumaan laiskottelu loppuu välittömästi kun Olivia imuttaa kullini pystyyn, sen jälkeen alan nimittäin nussia Oliviaa sen verran reippain ottein laiturilla että Olivian polvistakin lähtee nahat. Lopulta roiskin lastini Olivian päälle ja niinpä lopuksi mennäänkin uimaan. Video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Videon kuvaamisen jälkeen jäimme mökille muutamaksi tunniksi ottamaan aurinkoa ja nauttimaan kesäisestä päivästä kunnes minun oli aika viedä Olivia junalle ja läksin itse kotipaikalleni syömään jonka jälkeen ajelin takaisin mökille. Illalla kävin vielä moikkaamassa kavereitani paikallisissa baareissa.

Sunnuntai meni Virransalmen mökilläni, aluksi tein hiukka mökkitalkkarin hommia jonka jälkeen makailin vaan terassilaiturilla ja syötin kaloja. Kolmen jälkeen katselin F1-kisaa joka oli niin tylsä että nukuin osan siitä, sen jälkeen tein hiukka toimistohommia, kävin uimassa ja läksin kotipaikalleni syömään.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus