Mr Lotharin viikko 35/2009

  • Anssi Viskari

Maanantaina tein Mr Lothar Production tuotteiden inventaarion.

Tiistaina läksin jo aikaisin aamulla ajelemaan Helsinkiä kohti, perille päästyäni kävin ensin Porsche Centerissä jonka jälkeen vein Ferrarin huoltoon Catamountille. Ferrarin huollosta saatuani kävin Catamountin kanssa samassa rakennuksessa sijaitsevassa Sports Car Centerissä katsomassa ja koeajamassa itselleni uutta lelua ensi kesäksi. Sen jälkeen läksin syömään kiinalaiseen ravintolaan yhden tytön kanssa ja sitten läksinkin ajelemaan kotia kohti.

Keskiviikkona http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php osoitteessa julkaistiin urani 73. aikuisviihdevideo, Mr Lothar & Milla – Tyttö huutaa ja Lothar panee.

Torstai meni ihan vaan BB:tä katsellessa ja laiskotellessa.

Perjantaina laitoin vesiskootterini talvikuntoon ja kävin tarkistamassa että Ferrari mahtuu sille talveksi varaamaani talliin.

Lauantaina päivä meni yhden tytön kanssa huvilallani lomaillessa, illalla paikalle saapui pari muutakin kaveria joista toisen oli määrä esiintyä illalla ravintola Wanhassa Walkealassa. Kyseinen keikka oli minun tytölle hommaama ja tytön elämän ensimmäinen strippikeikka, siksi päätinkin lähteä kahden muun kaverini kanssa katsomaan miten keikka menee. Menimme Valkealaan jo yhdeksän aikaan illalla, baari oli silloin aika tyhjä ja meillä oli hyvää aikaa tutustua esiintymistilaan, yms. 23.30 baarissa sen verran porukkaa että tyttö veti ensimmäisen show:n, itse asiassa tytöt vetivät ensimmäisen show:n, toinenkin seurueessamme olleista tytöistä innostui nimittäin strippaamaan ja niinpä lavalla nähtiin lesboshow. Ikävä kyllä ravintolan soittimet temppuilivat hiukan esityksen aikana ja niinpä tytöt päättivätkin yhteistuumin että haluavat jatkaa toisessa esityksestä siitä mihin ensimmäinen loppui. Naisasiakkaat kyselivät myös kovasti miesstripparia, minun piti kuitenkin toimia DJ:nä ja niinpä toinen seurueessamme mukana ollut mies sanoikin että voi mennä mukaan toisen setin toiseen kappaleeseen. Loppujen lopuksi show venyi neljän biisin mittaiseksi ja siitä tuli aika erikoinen, mutta mikä tärkeintä yleisö vaikutti siltä että se tykkäsi ja itse asiassa yleisössä olleet miehet villiintyivät itsekin strippaamaan luvan saatuaan. Hiukka ennen valomerkkiä me läksimme Kouvolaan jatkamaan biletystä Studio 11:sta, josta matka jatkui takaisin minun huvilalle.

Sunnuntai taitaa mennä perinteiseen tapaan laiskotellessa.

PS. 30.8.2009 ilmestyneessä Sunnuntaisuomalaisessa on juttu muutama viikko sitten tehdyistä leffakuvauksista.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus