Mr Lotharin viikko 35/2013

  • Anssi Viskari

Maanantaina tein päivällä ensin hiukka mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökilläni eli ajelin nurmikot, asensin yhden ovistopparin ja putsasin saunan katon sekä rännit, sen jälkeen keskityin kalojen syöttämiseen. Illala tein vielä parin ravintolan Erotic Night keikkojen mainokset ja lähetin ne ravintoloille.

Tiistaina kävimme ensin yhden kaverini kanssa vesiskoottereilla haukkavuorella ja Voikoskella, paluumatkalla kävimme syömässä Vihantasalmella ja takaisin Mäntyharjun keskustaan päästyämme lentelimme vielä jonkin aikaa FlyBoardilla Kurkiniemessä josta Länsi-Savo teki sitten pienen jutunkin http://www.lansi-savo.fi/uutiset/katso-video-mr-lothar-toi-uudet-vesileikit-etelä-savoon-66863 Flyboard lentelyn jälkeen läksimme yhdelle minun mökeistäni saunomaan. Tiistaina julkaistiin myös minun uran 170. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Yllätysvieras - Seksi on suklaan korvike K18! Kyseisellä videolla istuksin loppiaisena mökilläni konvehtirasia käsissä kun ovesta astele sisään nainen joka on pukeutunut vain todella pieniin seksikkäisiin vaatteisiin. Ajattelen tarjota tytölle jotain hyvää, mutta konvehdit ovat juuri loppuneet ja niinpä sovellan vanhaa sanontaa eli seksi on suklaan korvike vai miten se nyt menikään. Tyttö ottaa aluksi minun patukan suuhunsa jonka jälkeen minä maistelen tytön piparia joka taas johtaa siihen että mökissä nussitaan kuin kaikki hyvä tosiaan loppuisi loppiaiseen. Useiden eri asentojen välillä mainitsen että onhan konvehtirasiassakin monenlaisia makuja ja roiskin lopuksi patukan täytteet tytön pakaroille jotka on yhdet Suomen aikuisviihteen parhaista lajissaan. Mr Lothar & Yllätysvieras - Seksi on suklaan korvike video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikkona treenasin 6-7.9.2013 järjestettävien TurkkuSex messujen Mr Lothar & Mariah showta ja tein 13-14.9.2013 järjestettävien Jyväskylän sEXHIBITION messujen Puuhalavan aikataulun.

Torstaina me Leppäniemen huvilallani mökkitalkkarin hommia tehdessä ja sorsien touhuja katsellessa sekä uidessa.

Perjantaina kävin vaihtamassa autoa Mikkelissä Karikon Autotalossa jonka jälkeen kävin pyörähtämässä JS-Motorsilla, sitten jatkoin matkaa Juvalle josta otin naisesiintyjän kyytiin ja ajelimme Vaalaan jossa meillä oli Erotic Night keikka Hotelli-Ravintola Siitarissa.

Lauantaina ajelimme päivällä Taivalkoskelle ja majoituimme hotelli Herkkoon eli samaan paikkaan jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka. Ennen illan keikkaa otin pienet päiväunet, kävin kuntosalilla ja hotellin allasostastolla sekä syömässä. Keikan jälkeen jäin vielä hengailemaan hotellin baariin ja nukkumaan menin joskus neljän jälkeen.

Sunnuntaina heräsimme jo kuuden aikaan aamulla ja läksimme ajelemaan etelää kohti, matkalla näimme hienoissa maisemissa poroja, pöllön, haukan, korppeja ja vaikka mitä muita eläimiä. Naisesiintyjä jäi Varkauteen josta minä jatkoin matkaa Mäntyharjulle jossa kävin ensin huvilallani ja sen jälkeen kävin Lahnaniemen mökilläni viemässä toiset avaimet vuokralaiselle. Sen jälkeen kävin kotipaikallani tekemässä yhden vuokrasopimuksen ja illalla kävin vielä pyörähtämässä Virransalmen mökillä ja yhdellä kaverillani kylässä jonka jälkeen olinkin ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus