Mr Lotharin viikko 35/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina tein päivällä Ravintola Ykin 18.9 & Hotelli Siitarin 19.9 Erotic Night keikkojen mainokset ja lähetin ne eteenpäin. Ilta menikin sitten kavereiden kanssa veneillessä ja yhdellä mökillä saunoessa, yms.

Tiistaina kävin JS-Motorsin omistajan kanssa asentamassa Husqvarna Automoverin yhden asiakkaan pihalle.

Keskiviikkokin meni robottiruohonleikkureita asennellessa.

Torstaina ostin kesämökin Vuohijärven rannalta, myyjä oli muuten Suomen ensimmäinen radio-dj joka esiintyi vuonna 1970 nimellä Poppamies.

Perjantaina kävin mökillä putsaamassa vesirännejä, pesemässä veneen, rasvaamassa ovien lukot, yms. Sen jälkeen tehtiin yhden ammattilaisen kanssa pieni kartoitus mitä puita pitäisi kaataa sen mökin ja Leppäniemen huvilani tonteilta.

Lauantaina läksin jo aamusta ajelemaan Taivalkoskea kohti, otin Nican matkalta kyytiin ja saavuimme Hotelli Herkkoon neljän aikaan iltapäivällä. Majoittumisen jälkeen kävimme syömässä ja allasosastolla saunomassa, uimassa sekä nauttimassa poreista jonka jälkeen kello olikin jo sen verran että piti alkaa valmistautua illan Erotic Nightiin.

Sunnuntaina läksimme heti aamupalan jälkeen etelää kohti, Nican kotiinsa vietyäni kurvailin kaverin mökille syömään ja sen jälkeen jatkoin matkaa Mäntyharjulle jonne päästyäni läksin vielä Torvilahden mökilleni kaatamaan puita.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus