Mr Lotharin viikko 36/2011

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin ostamassa huvilalleni uuden television ja viemässä sen sinne, sen jälkeen kävin sovittamassa uusia esintymishousujani Atelje Ompelimo Aurorassa ja ilta menikin sitten yhdellä yksityiskeikalla Kouvolassa. Oli muuten aika erikoinen yksityiskeikka, olin nimittäin esiintymässä erään seurakunnan työntekijän läksijäisissä eli yleisönä oli vain ja ainoastaan seurakunnantyöntekijöitä.

Tiistaina kävin tekemässä uudelle asunnolleni vakuutuksen ja sähkösopimuksen.

Keskiviikkona kävin tilaamassa uudelle asunnolleni ilmalämpöpumpun, sen jälkeen läksin karsimaan puita ja kaatamaan pensaita sen tontin rannalta että aurinko paistaa ensi kesänä entistä paremmin taloni rantasaunalle ja näkymä järvelle on parempi. Illalla oli vuorossa Girls Night Out illan juontaminen Mikkelin Kharmassa.

Torstaina päivä meni huvilalla hengaillessa, tein myös muuttoilmoituksen eli perjantaista lähtien asun virallisesti uudella asunnollani. Illalla Angelica niminen tyttö halusi tulla leffakuvauksiin. Kyseisen videon esittelyteksti on seuraavanlainen:" Angelica on tullut asuntoesittelyyn jonka suorittaa Mr Lothar, ensin esittely alkaa aivan normaalisti mutta siinä vaiheessa kun Angelica kumartuu kurottelemaan tuvanpöydällä olevia tavaroita ja hänen mekkonsa nousee niin ylös että Lothar huomaa Ängelican olevan liikkeellä ilman alushousuja esittely saa uusia piirteitä. Ensin Lothar kokeilee onko pöydälle tarjolle laitettu piirakka valmis nautittavaksi ja sitten hän tarjoilee Angelicalle pientä suolaista suuhunpantavaa, joka johtaa siihen että hetkeä myöhemmin pirtin pöydällä nussitaan ihan huolella. Pöydän lisäksi testataan sänky monissa eri asennoissa ja lopuksi Lothar roiskii spermansa Angelican päälle. Onko Angelica tyytyväinen asuntoon ja sen esittelyyn, se selviää tällä videolla. Kyseessä on Angelican uran ensimmäinen aikuisviihdevideo!" Kyseinen video julkaistaan osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php heti kun vain ehditään.

Perjantaina läksin aamulla ajelemaan Turkua kohti, sillä minun oli määrä olla TurkkuSex messujen 2. lavan juontajana ja seremoniamestarina. Turkuun päästyäni kävin tsekkaamassa että kaikki järjestelyt on kunnossa, sen jälkeen kävin hotellilla ja viiden aikaan alkoikin sitten työt. Aluksi 2. lavalla esiintyi ammastiesiintyjiä, mutta seitsemän aikaan yleisökin sitten innostui nousemaan lavalle ja itse asiassa meno yltyikin aika villiksi. Yhden ammattiesiintyjän ja minun avustamana, kyseinen ammattiesiintyjä oli nimittäin varustautunut strap-on dildolla ja nussi sillä yhtä yleisönjoukosta lavalle noussutta naista ihan huolella säestäen toimintaa täyttämällä nussimansa naisen kaksi muutakin reikää eli suun ja perseen dildoilla. Siinä vaiheessa kun tuo alan ammattilainen meinasi nussia lavalle yleisön joukosta nousseita kundejakin strap-onillaan minuakin alkoi jo hiukka hirvittää ja niin taisi hirvittää lavalle nousseita kundejakin. Tuota menoa kesti muutaman tunnin eli lavalla oli käynnissä ihan kunnon ryhmäseksi sessiot. Kymmenen aikaan minä kävin ruokailemassa ja sen jälkeen homma jatkui taas, sitten minäkin innostuin nussimaan pari lavalle yleisön joukosta noussutta tyttöä, tosin sillä erotuksella että minä käytin omaa kulliani strap-onin sijasta ja näyttipä 2. lavalla joku yleisön seasta lavalle noussut kundikin saaneen kullinsa tanaaj ja upotettua sen jonkun innokkaan tytön pilluun. Valomerkin jälkeen siirryimme jatkoille ravintola Primaan jossa homma jatkui siitä mihin se oli 2. lavalla päättynyt eli toiminta oli aika villiä. Virallisilta jatkoilta läksimme vielä epävirallisille jatkoille minun hotellihuoneeseen ja miten ollakaan sielläkin homma meni nussimiseksi.

Lauantaina päivä meni puoliksi unessa, mutta illalla aloin piristyä muutaman tytön annettua minulle kunnon suihinoton 2. lavalla ja niinpä pistinkin meiningin taas suht samanlaiseksi kuin perjantaina. Lauantaina ei tosin nähty strap-on ladya lavalla, mutta monenlaista muuta toimintaa oli kyllä ja ainakin minä tarjoilin yleisölle taas liveaktin jonka aikana lavala oli aikalainen joukko muitakin ihmisiä. Ilta jatkui suht samalla kaavalla kuin perjantainakin eli valomerkin jälkeen läksimme taas virallisille jatkoille Primaan ja sieltä edelleen jatkojen jatkoille minun hotellihuoneeseen jossa yllätys yllätys homma meni taas seksin harrastamiseksi.

Sunnuntain aamutunteina tuli sitten kuvattu hiukka videomateriaaliakin, kyseisen videon esittelyteksti kuuluu tyyliin:"TurkkuSex messujen 2. lavan seremoniamestarina ollessaan Mr Lothar on törmännyt Susannea nimiseen tyttöön sillä seurauksella että messujen virallisten jatkojen jälkeen suunnataan vielä epävirallisille jatkojen jatkoille. Itse messuilla meno oli jo melkoisen hurjaa ja jatkoilla meno kiihtyi, sen minkälaiset oli vuoden 2011 TurkkuSex messujen jatkojen jatkot näet vain tällä videolla!" Kyseinen video julkaistaan osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php heti kun vain ehditään. Iltapäivällä suuntasin Ferrarin keulan kohti kotia ja heitin matkalla yhden tytön kotiinsa. Itse kotiini päästyäni kömmin suoraan peiton alle ja pienet päiväunet. Illalla katselin Big Brother Talk Shown sekä hiukka BB 24/7 palvelua.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=832107 ja videot julkaistaan minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus