Mr Lotharin viikko 36/2012

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin aamupäivällä postittamassa Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille ja viemässä yhden ikkunan korjattavaksi Lasi-Saranki nimiseen firmaan Mikkeliin, iltapäivällä kävin nostamassa veneeni ylös järvestä jonka jälkeen kävin kahvilla yhden todella nätin tytön kanssa, sen jälkeen viritin vielä pressun veneen päälle talvisäilytystä varten ja sovin pari Ladies Night keikkaa itselleni.

Tiistai meni yhden kaverini kanssa kesämökilläni polttopuita tehdessä.

Keskiviikkona hain aamupäivällä maanantaina Lasi-Sarangille korjaukseen viemäni ikkunan korjauksesta, sen jälkeen läksin huvilalleni tekemään polttopuita ja asentamaan ikkunan paikoilleen. Huvilareissulla kuvailin myös lehmiä jotka laidunsivat pellolla sekä niin kesyjä lampaita jotka kävelivät mökkitielläni yhtään väistämättä vaikka ajoin autolla kuinka lähelle ja yksi niistä tuli jopa nuolaisemaan minun kättä kun avasin auton ikkunan, keli oli myös niin hieno että otin hiukka aurinkoakin huvilani laiturilla eväitä syödessä.

Torstai menikin sitten ihan vaan kotona Radio Iskelmän puhelinhaastattelussa, TurkkuSex messuihin valmistautuessa ja Big Brother 24/7 katsellessa.

Perjantaina suuntasin jo aamusta Ferrarin keulan Turkua kohti ja saavuinkin Turun Messukeskukseen jo yhden aikaan, kävin tsekkaamassa missä vaiheessa TurkkuSex messujen valmistelut oli jonka jälkeen läksin käymään hotellilla. Hotellilla käytyäni kello olikin sitten jo sen verran että messujen ovet avattiin ja minä aloin jakaa VIP-passeja naisille jotka tulivat näyttämään rintansa minulle. 17.30 oli vuorossa minun päälavan show jonka jälkeen kävin syömässä ja sitten minulla alkoikin jo 2. lavan juontohommat. Perjantaina 2. lavalla nähtiin aluksi Private Striptease -tyttöjen esittäytyminen ja sen jälkeen pari tuntia meni naisesiintyjien esityksien voimin jonka jälkeen seuraavat pari tuntia naisasiakkaita hemmoteltiin miesesiintyjillä. Kymmenen aikoihin 2. lavalla alkoi yleisön esiintymisen osuus josta he pystyivät tienaamaan VIP-lipun ja/tai Ferrari/Limusiini kyydin jatkoille itselleen. Täytyy myöntää että lavalla nähtiinkin sitten jos vaikka minkälaista esiintyjää ja esitystä, esiintyjien ikä vaihteli 18 vuotiaasta varmaan 60 vuotiaaseen ja paino alle 50 kiloisesta varmaan 150 kiloiseen eli yleisö piti ainakin huolta siitä että esityksissä oli katseltavaan moneen eri makuun. Valomerkin jälkeen minä kurvasin parin tytön kanssa ensin hotellille josta matka jatkui vielä virallisille jatkoille Apolloon, mutta perjantaina luovutin jo puoli kolmen aikaan ja läksin hotellille nukkumaan sillä raskas työpäivä oli vaatinut veronsa.

Lauantaina messut aukesikin jo 14.00 ja minun juontajan pesti alkoi melkein heti messujen auettua, 2. lavalla nähtiin nimittäin 15.30 alkaen Pole a Holic tankotanssikilpailu jonka isännöinti oli minun hommia. Tankotanssikilpailussa nähtiin sekä kotimaisia että ulkomaalaisia osallistujia sekä tuomareita ja niinpä minun englannin kielen juontotaidotkin joutui siis hiukka koetukselle, mutta selvisin ainakin omasta mielestä tehtävästäni kohtuullisen hyvin. Tankotanssikilpailu oli todella kansainvälinen, sillä loppujen lopuksi voiton vei Cricket (USA), hopeaa saavutti Simona (UK) ja pronssille tuli Henna Listokorpi (FIN), neljäs tila matkasi Venezuelaan ja loput sijat Suomeen. Itse kilpailun jälkeen nähtiin vielä näytösesitys jonka esitti yksi kilpailun tuomareista eli Panthera Blacksmith (USA)! Tankotanssikisan jälkeen 2. lavalle nousi Suomen vanhin pornomalli, yli 50 vuotias Moneymami jolla on myös Suomen aikuisviihdealan suurimmat rinnat H90. Moneymamin shown jälkeen lavalla nähtiin Private Striptease tyttöjen esittely sekä osan heistä esiintymisiä. Seiskan jälkeen illalla alkoi sitten taas Mr Lotharin pelit ja pensselit osio jossa yleisö oli pääosassa ja niinpä esiintyjien kirjo ja laatu oli taattu, lavalla nähtiin monenlaista sakkia ja toimintaa strippaamisesta ryhmäseksiin saakka ja osallistuin minä itsekin sen verran reippaasi toimintaan että suoritin jopa liveaktin 2. lavalla. Lauantaina ehdin vielä omien töiden jälkeen katsomaan osan Turmion Kätilöiden keikasta ja täytyy myöntää että oli kyllä aika hurjaa menoa. Kätilöiden setin jälkeen teimme taas Ferrarista tilaauton ja läksin parin tytön kanssa messujen virallisille jatkoille Apolloon, jossa VIP-tila oli niin täynnä että meinasimme lähteä suoraan pois mutta onneksi meille oli kuitenkin varattu pöytä ja niinpä päätimme jäädä jatkoille. Valomerkin aikoihin läksimme vielä jatkoille hotellille ja nukkumaan pääsimme vasta joskus aamun jo valjetessa.

Sunnuntaina ehdimme kuin ehdimmekin aamupalalle jonka jälkeen pakkasimme vain tavarat Ferrariin sekä limusiiniin ja lähdimme ajelemaan Helsinkiä kohti. Turku-Helsinki väli meni vielä suht helposti kun minulla oli kaunis kartturi Ferrarissa, mutta Helsingistä Mäntyharjulle ajelu olikin sitten yhtä tuskaa pysyä hereillä. Pysähdyimme matkalla katsomaan F1-kisaa limusiiniin koska minua väsytti niin paljon että ajaminen olisi ollut liian vaarallista. Lopulta kuitenkin pääsin kotiini ja sitkistelin vielä sen verran että katsoin Big Brother Talk Shown jonka jälkeen olinkin sitten ihan valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/MrLothar ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus