Mr Lotharin viikko 36/2013

  • Anssi Viskari

Maanantai meni Virransalmen mökillä mökkitalkkarin hommia tehdessä.

Tiistaina lähettelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille. Iltapäivällä kuvasimme Mr Lothar & Sarah - Terassin testausta videon. Kyseisellä videolla olen ongella mökkini terassilaiturilla kun seksikäs Sarah saapuu paikalle kyselemään tarttuuko kala syöttiin. Minun nostaessa ongen vedestä siiman päässä ei ole edes koukkua madosta puhumattakaan, niinpä päätän kokeilla hiukka toisenlaista syöttiä toisenlaiseen kohteeseen ja kaivan kullini esiin. Sarah nappaa heti kiinni syöttiin ja imuttaa sitä oikein huolella jonka jälkeen alkaa terassilaiturin kestotesti, nussin Sarahia huikeissa maisemissa milloin missäkin asennossa välillä jopa kapean kaiteen päällä. Kuka laukeaa ekana, minä, Sarah vai laituri, se selviää tämä video katsomalla. Mr Lothar & Sarah - Terassin testausta video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Illalla katselin Julkkis BB:n ekan jakson ja täytyy myöntää että osa asukkaista oli pettymyksiä ja osa taas positiivisia yllätyksiä.

Keskiviikkona julkaistiin minun uran 171. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Abigail - Kokovartalomalli K18! Abigail on isorintainen hoikka kaunis pyöreäpyllyinen tyttö, oikea namupala. Kyseisellä videolla olen ajelulla Abigail nimisen tytön kanssa ja ajamme tietä jota kumpikaan meistä ei tunne ennalta, tie loppuu keskelle ei mitään ja niinpä ehdotan pikku taukoa ajeluun. No senhän arvaa mitä minulla on mielessä, ei mene kuin hetki kun Bemarin penkit on käännetty makuuasentoon ja vaatteet alkaa vähentyä. Aluksi ollaan ihan vaan suutelulinjalla, mutta myöhemmin annamme molemmat toisillemme hiukka toisenlaista huulihoitoa joka johtaa siihen että lopulta autossa nussitaan oikein kunnolla. Tältä videolta voit todeta miten monessa asennossa autossa voikaan harrastaa seksiä! Mr Lothar ja Abigail - Kokovartalomalli video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php Keskiviikkona hain myös Bemariini parit renkaat sekä yhdet vanteet Mikkelistä, ostin uudet verhot Virransalmen mökilleni ja kävin moikkaamassa Jamoa JS-Motorsilla.

Torstaina viimeistelin 13-14.9.2013 järjestettävien Jyväskylän sEXHIBITION messujen juttuja ja pakkasin tavarat TurkkuSex messureissua varten.

Perjantaina suuntasin jo aamupäivällä Ferrarin keulan Turkua kohti, jonne päästyäni kävin ensin tsekkaamassa minkälainen päälava TurkkuSex messuille oli rakennettu. Messuhallilla käytyäni menin käymään keskustassa ja otin huoneen Holiday Inn hotellista, sen jälkeen kävin yhden kaverin kanssa tekemässä pienen kaupunkikierroksen ja syömässä. Sitten kello olikin jo sen verran että oli aika mennä takaisin messukeskukselle jossa katselin ensin muiden esiintyjien esityksiä ja 20.00 oli minun ensimmäisen oman päälavan shown vuoro, kyseisessä setissä vedin osan 10 vuotta sitten TurkkuSex messuilla aiemmin esiintymästäni showsta ja loppu oli sitten uudempaa. Ensimmäisen showni jälkeen katselin taas muiden esityksiä ja hengailin vaan muuten messuilla, 23.00 oli toisen shown vuoro joka olikin sitten täysin uusi show jota ei ole ikinä aiemmin esitetty misään ja siinä otin yleisön joukosta lavalle 7 avustajaakin. Omien settien jälkeen kävin kirjoittelemassa nimmareita ja poseerasin yhteiskuvissa yleisön kanssa sekä katselin taas muiden esityksiä. Messujen sulkeuduttua ajelin hotellille jonne tavarat jätettyäni läksin jatkoille ravintola Apolloon.

Lauantaina heräilin todella aikaisin, kävin aamupalalla ja läksimme jo yhdeksän aikaan aamulla Mariahin ja yhden muun tytön kanssa harjoittelemaan meidän showta messuhallille. Treenien jälkeen minä kävin yhden kaverini kanssa kurvailemassa Ferrarilla Turun keskustassa ja samalla reissulla syömässä. Lauantaina messut aukesi 14.00 ja minun ensimmäinen show oli 17.00, kyseinen show oli taas osaksi uutta osaksi vanhaa ja siinä otin lavalle kolme kaunista avustajaa. Shown jälkeen hengailin taas yleisön joukossa poseeraamassa yhteiskuvissa ja jakamassa nimmareita. 19.30 oli Mr Lothar & Mariah shown vuoro ja voin kertoa että jännitti aika paljon sillä en ollut esiintynyt Mariahin kanssa moneen vuoteen ja show oli minulle täysin uusi, tosin olimme kyllä harjoitelleet sitä parina päivänä. Show meni hyvin ja minun illan viralliset työt olikin sitten tehty siltä osin. Loppuilta meni kuitenkin messuilla ja puoli yhden jälkeen läksin taas hotellin kautta messujen virallisille jatkoille Apolloon. Apollosta siirryimme muiden esiintyjien kanssa vielä epävirallisille jatkoille hotellille.

Sunnuntaina kävimme vielä yhdessä aamupalalla, sen jälkeen minä lähdin ajelemaan yhden tytsyn kanssa Espoota kohti jonne hänet jätettyä kurvailin vielä Mäntyharjulle jonne päästyäni menin heti päiväunille. Päiväunien menin olohuoneeseen katselemaan televisiosta Big Brotheria ja F1-koostetta joiden aikana nukahdin parikin kertaa sohvalle. Toisen kerran sohvalta herättyäni siirryin tietokoneen ääreen lisäilemään kuvia kotisivuilleni ja nukahdin sitten siihenkin eli oli ilmeisesti ollut aika rankka TurkkuSex reissu.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus