Mr Lotharin viikko 36/2014

  • Anssi Viskari

Maanantaina annoin haastattelun Radio Auran Aalloille.

Tiistaina järjestelin ja siivosin autotallit.

Keskiviikko meni Leppäniemen huvilalla ja Virransalmen mökillä kaikenlaista pientä puuhastellessa.

Torstaina läksin puolen päivän aikoihin ajelemaan Turkua kohti ja sinne päästyäni kävin ostamassa esiintymisvaatteita sekä muuta rekvisiittaa, jonka jälkeen kävin tsekkaamassa missä vaihessa TurkkuSex messujen valmistelut olivat. Messukeskukselta läksin edellisen Ferrarini ostaneen henkilön kanssa käymään Naantalissa syömässä ja sen jälkeen katsomaan Raisioon hänen muita autojaan. Illalla kävin muutaman muun TurkkuSex messujen esiintyjän kanssa Apollo Night Clubissa.

Perjantaina TurkkuSex messut alkoi 12.00 ammattilaisten osuudella, neljän aikoihin oli mediashown vuoro ja 17.00 avautui ovet kaikille asiakkaille. Aluksi minä juonsin Show Time Stagella sen esiintyjät lavalle sekä privaattityttöjen esittäytymiset ja välillä ehdin käydä katselemassa Dante's Sinferno Stagen esityksiä. Myöhemmin illalla juonsin Show Time Stagella myös yleisön esiintymisiä ja 23.30 oli vuorossa minun oma merirosvoshow jossa otin lavalle yleisön joukosta tytön joka osoitteutui niin tuhmaksi että otti minulta suihin, esityksen jälkeen kun menin lavan laidalle istumaan ja kysyin yleisöltä että haluaisiko joku muu tyttö pientä suolaista suuhunpantavaa niin siihen alkoi muodostua jono. Perjantain viimeisen shown jälkeen läksin yhden tytön kanssa hotellille ja siitä vielä jatkoille Apollo Night Clubiin.

Lauantaina messut avautuivat 14.00 ja alku oli taas minun osalta suht samanlainen kuin edellisenäkin päivänä eli juonsin Show Time Stagen tapahtumia ja kävin välillä katselemassa mitä muuta messuilla tapahtui. Jossain vaiheessa iltaa innostui yleisökin sitten esiintymään juontamallani lavalla ja loppujen lopuksi siellä nähtiin sitten liveaktikin. Minun omassa esityksessäni otin taas lavalle avustajan joka oli tällä kertaa hiukka ujompi kuin edellisenä iltana esitykseeni ottamani avustaja, mutta esityksen jälkeen otin lavalle toisen minulle jo ennestään tutun tytön joka sitten ottikin minulta ihan kunnolla suihin ja hänen jälkeensä pyysin vielä TurkkuSex messujen päätähden Jesse Janen lavalle. Hetken aikaa Jesse Janen kanssa juteltuani, hänkin alkoi ottaa minulta suihin ja koska tiesin hänen tykkäävän kovista otteista niin lopuksi nussin Jesse Janea ihan huolella nieluun saakka. Video minun lauantain merirosvoshowsta löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari Oman esitykseni jälkeen juonsin vielä yleisöstripteasekilpailua sekä hiukka härskempääkin menoa Show Time Stagella ja jaoin parhaille yleisön seasta lavalle nousseille VIP-passeja. Illan viimeinen show oli taas Rude Boys ja heidän esiintymisen jälkeen läksin taas Apolloon jatkoille. Apollon jatkojen jälkeen järjestin vielä pienet jatkot omassa hotellihuoneessani ja nussimiseksihan sekin meni.

Sunnuntaina olo olikin sitten aika rapea kun en ehtinyt nukkua koko viikonloppuna kuin muutaman tunnin, läksin aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjua kohti ja onneksi keli oli hyvä sillä Ferrarilla avona ajaessa pysyy selkeästi paremmin hereillä kuin katto ylhäällä ajaessa. Kotiin päästyäni vaihdoin vain autoa ja läksin Virransalmen mökilleni hyvästelemään siellä viikonlopun olleet vuokralaiset jonka jälkeen jäin itse lomailemaan sinne. Illalla lisäilin vielä TurkkuSex messuilta otettuja kuvia http://www.MrLothar.fi/galleria osoitteeseen.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari

1 kommentti

Marika7

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus