Mr Lotharin viikko 37/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 37/2007

Maanantai meni ihan vaan laiskotellessa.

Tiistaina sovin järjestäväni Pyhäsalmen erotic weekendin 5-6.10.2007, edellisen erotic weekendin videoita löytyy osoitteesta www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikko ja torstai meni netin ja television ääressä.

Perjantaina olikin sitten Kukkosen kesäkauden päättäjäisbileiden aika minun huvilalla. Paikalle oli saapunut miehiä ja naisia ympäri Suomea. Alkuilta meni uusiin ihmisiin tutustuessa ja loppuillasta suuntasimme sitten käymään Mäntyharjun baareissa. Baarista palattuamme laitoimme saunan päälle ja menimme saunomaan. Saunomisen ohessa pari kundia ajeli yhden tytön häpykarvoituksen edustuskuntoon ja kyseinen tyttö tulikin saunomisen jälkeen esittelemään kiitorataansa minulle, no nussimiseksihan se sitten meni.

Jatkot loppuivat vasta aamun jo sarastaessa, eikä unta sitten tullut otettua kun pari tuntia kun Kukkonen oli taas vauhdissa drinkkilasi kourassa. Jossain vaiheessa DVD soittimeen oli laitettu pornofilmi jota katsellessa alkoi hiukka panettaa ja niinpä kävin suorittamassa aamuaktin yhdessä huvilani makuuhuoneista. Päivä menikin sitten puolihorroksessa, mutta illan tullen porukan vaihduttua alkoi taas uudet bileet. Kaava oli aika samanlainen kuin edellisenäkin iltana, tosin sillä poikkeuksella että baarista takaisin tullessa olimme sen verran väsyneitä että nukkumatti kutsui meidät jatkoille.

Tämä päivä taitaa mennäkin univelkojen takaisin maksuun ja illan suussa minulle pitäisi taas tulla uusia vieraita eli voi olla että illalla on sitten taas bileet.

PS. Kotisivujeni kuvat ja videot osioon osoitteeseen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php on 12.9.2007 lisätty minun ja Johannan yhdessä tekemä video.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus