Mr Lotharin viikko 37/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina nostin veneen vedestä ja vein sen talvisäilytykseen 2 asuntoni autotalliin. Sain myös yhdeltä kuvaajalta viime vuoden TurkkuSex messuilta otettuja kuvia itselleni.

Tiistaina päivä meni yhden kaverin kanssa Torvilahden mökilläni makuuhuoneiden kattojen maalauksen ja pihan raivauksen merkeissä, illalla ajelin Helsinkiin erään kaverini luo kylään.

Keskiviikkona veimme Ferrarin huoltoon Vaunula Premiumiin ja sillä aikaa kun auto oli huolossa me kävimme shoppailemassa Ikeasta minun huvilalle uudet astiastot. Ferrarin huollosta saatuani läksin takaisin Mäntyharjulle jossa kävin raivaamassa muutaman puun pois tieltä joka johtaa edellisellä viikolla ostamalleni tontille ja sitten läksinkin kaverin mökille saunomaan sekä kasaamaan hänen uutta ulkoporeallasta.

Torstai meni kaverin kanssa Torvilahden mökilläni makuuhuoneiden maalauksessa ja puuhommissa.

Perjantaina päivä meni taas mökillä kaikenlaisten pienien hommien ja lomailun merkeissä, illalla läksin kaverini mökille testaamaan keskiviikkona sinne asentamaamme ulkoporeallasta.

Lauantain otin ihan vaan lomailun kannalta Torvilahden mökilläni, polttelin tulia poppamiehen padassa ja saunoin sekä uin jonka jälkeen kävin pyörähtämässä paikallisissa baareissa.

Sunnuntaina kävin raivaamassa loputkin aiemmin kaadetut puut ja risut Torvilahden mökkin tontilta sekä siirsin yhden kiven oikeaan paikkaan jonka jälkeen siivosin ulkovaraston ja tein siellä samalla inventaarion. Illalla tuli taas polteltua tulia rannalla ja katseltua joutsenien touhuja.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus