Mr Lotharin viikko 38/2008

  • Anssi Viskari

Maanantaina laitoin jetski:n talviteloille ja tein hiukka antenniremonttia kotipaikallani.

Tiistai meni huvilalla lorvaillessa.

Keskiviikkona kävin parin kaverini kanssa veneilemässä.

Torstaina sovin että menen Mirellan, Mr New Yorkin ja Luminan kanssa esiintymään 24.10 Z-One NightClubiin Varkauteen.

Perjantai meni ihan vaan kotona laiskotellessa, saunoessa ja televisiota katsellessa.

Lauantaina läksin puolenpäivän aikaan ajelemaan kohti Raumaa. Raumalle päästyäni menin tapaamaan illan kemujen isäntää ja emäntää, kyseessä oli synttärit joita vietettiin naamiaisten merkeissä eräässä tilausravintolassa. Ilta alkoi siten että kaikki vieraat kuvattiin heidän tullessaan juhliin ja täytyy myöntää että vieraat olivat todellakin panostaneet asuihinsa, ovesta asteli sisään n. 50 erilaista hahmo joiden joukossa oli mm. Asterix, Obelix, Kleopatra, Peppi Pitkätossu, Punahilkka ja Marilyn Monroe. Minä olin itse pukeutunut James Westiksi, sillä olimme sopineet illan isännän kanssa että vedän 20.30 Wild Wild West show:n jossa otan illan emännän eli synttärisankarin mukaan esitykseeni. Illan isäntä oli muuten pukeutunut gynekologiksi ja illan emäntä suht seksikkääksi hoitsuksi. Esiintymiseni jälkeen vaihdoin roolia ja pukeuduin poliisiksi, minkä seurauksena törmäsin välittömästi muutamaan tyttöön jotka halusivat tulla pidätetyksi. Harmi vaan että jouduin lähtemään juhlista kesken kaiken, sillä olin sopinut yhden tapaamisen Mäntyharjulle sunnuntaiaamuksi.

Sunnuntaina hoidin heti aamusta tuon sovitun tapaamisen ja loppupäivä menikin sitten huvilalla kauniista syyspäivästä nautiskellessa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus