Mr Lotharin viikko 38/2013

  • Anssi Viskari

Maanantai julkaistiin minun uran 172. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Kristiina - Rasvattu peli K18! Kyseisellä videolla minä ja Kristiina olemme olleet ottamassa aurinkoa ja sopineet että rasvaamme toisemme hotellihuoneessa sen jälkeen. Aluksi rasvaus tapahtuukin ihan vain kosteusvoiteella, mutta sen jälkeen kun isorintainen Kristiina ottaa minulta suihin ja huoneessa nussitaan edestä, takaa, päältä ja sivulta niin ruiskin omat rasvansi Kristiinan selälle. Rasvattu peli videon kuvauksissa ei käytetty eläinkokeilla testattuja rasvoja. Video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistaina kävin tutkituttamassa jalkaani Mikkelin keskussairaalassa ultraäänellä, sen lisäksi vastailin yhteen seksiä ja naisia käsittelevään haastatteluun jonka löydät nyt osoitteesta http://www.haastattelut.com/mr-lothar

Keskiviikkona postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja ilta päivä menikin Virransalmen mökilläni mökkitalkkarin hommissa: käänsin veneen talvisäilytystä varten ylösalaisin, käsittelin pihakalusteet puuöljyllä ja laitoin terassikalusteisiin vahvikelevyt.

Torstaina kävin lisäeristämässä Leppäniemen huvilani sokkelia.

Perjantaina oli vuorossa Fire & Strip Show by Mr Lothar ravintola Raja-Tuvassa Hollolassa, keikan jälkeen läksin vielä jatkoille ja loppujen lopuksi menin nukkumaan vasta kuuden aikoihin aamulla.

Lauantaina läksin kolmen aikoihin päivällä ajelemaan Mikkelin ja Kuopion kautta Juankoskelle jonne päästyäni majoituin Hotelli-Ravintola Ruukin Kievariin jossa minulla ja Paolalla oli Erotic Night keikka, ennen keikkaa kävin syömässä Agnus-härästä tehdyn pihvin hotellin ravintolassa ja katselin Uuno Turhapuron leffan televisiosta huoneessani. Illa keikalla Paola esiintyi ensin soolona, sen jälkeen oli minun sooloshown vuoro, sitten Mr Lothar & Paola yhteisshown vuoro ja illan päätteeksi juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun josta tuli senioristripteasekilpailu sillä kaikki osallistujat oli varmaan yli 50 vuotiaita vaikka yleisössä olisi kyllä ollut nuorempaakin sakkia.

Sunnuntaina läksin heti aamupalan jälkeen ajelemaan Mäntyharjulle jonne päästyäni kävin pyörähtämässä huvilallani jonka jälkeen otin pienet päiväunet, lisäilin kuvia kotisivuilleni ja katselin Big Brother Talk Shown sekä F1-kisan televisiosta.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus