Mr Lotharin viikko 38/2014

  • Anssi Viskari

Maanantaina julkaistiin minun uran 191. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Minttu Gallela - SM-studiolla K18 Jotkut ihmiset ovat netin keskustelupalstoilla vaatineet kuvainnollisesti minun ristiinnaulitsemista, Minttu Gallela päättää toteuttaa tämän ainakin pääpiirteittäin. Hän suorittaa pimeässä kellarissa minun ristiin kahlitsemisen ja sen jälkeen pienen hyväksikäytön... Minttu on laittanut minulle kaulapannan ja taluttaa minut SM-studion alakertaan jossa joudun ristiin kahlituksi. Kuinka homma etenee, sen näet Mr Lothar ja Minttu Gallela - SM-studiolla videolla joka löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Tiistai meni Virransalmen mökilläni puita kaadellessa ja niistä polttopuita tehdessä.

Keskiviikkona käytin Ferrarin syyshuollossa Uniq Car Centerissä Helsingissä, jonka jälkeen vein sen talvisäilöön kotipaikkani alakerran autotalliin.

Torstaina kävin Safyran kanssa esiintymässä Big Brother talossa, oli hiukka erilainen keikka sillä yksi setti kesti vain noin kaksi minuuttia mutta vedin sen saman setin yhdeksän kertaa illan aikana aina eri ihmiselle jonka piti yrittää olla reagoimatta mitenkään esiintymiseeni. Pätkiä esiintymisestä voi katsoa osoitteessa http://www.katsomo.fi/?progId=380030

Perjantaina olin BB-Extrassa Sauli Koskisen vieraana, sen voi katsoa http://www.katsomo.fi/?progId=384922 sen jälkeen olin vielä Big Brotherin 10v bileissä joissa muisteltiin menneitä BB-kausia ja siitä löytyy kooste http://www.katsomo.fi/?progId=383134 osoitteesta. Bileiden jälkeen läksimme jatkobileisiin Showroomiin, jne.

Lauantaina menin nukkumaan seiskan jälkeen aamulla sillä perjantai oli hiukka venähtänyt ja niinpä lauantai menikin lähinnä nukkumisen merkeissä.

Sunnuntaina kävin hakemassa perämoottorin talvisäilöön Lahnaniemen mökkini vuokralaisilta ja sen jälkeen kävin pyörähtämässä Leppäniemen huvillani jonka jälkeen loppupäivä menikin Singaporen F1-kisaa, TTK:ta ja Big Brother Talk Showta televisiosta katsellessa sekä kuvia viikontapahtumista kotisivuilleni lisäillessä.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus