Mr Lotharin viikko 38/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin päivällä katsastamassa Ferrarin ja ostamassa Torvilahden mökille uudet peitot, tyynyt sekä pari sänkyä. Illalla siirsin moottorikelkan, jääratamoottoripyörän sekä superkartin kotipaikkani yläautotalliin ja laitoin vesiskootterit sekä Ferrarin niiden tilalle ala-autotalliin talvisäilöön.

Tiistai meni Torvilahden mökillä yhden kaverini kanssa makuuhuoneiden lattioiden lakkaamisen ja muiden pienten askareiden parissa.

Keskiviikona saapui uusi erä Mr Lothar Production vaatteita eli nyt löytyy taas kaikkia kokoja kaikilla teksteillä, mutta vain nopeimmille! T-paidoista löytyy nyt mustaa valkoisella, valkoista mustalla ja oranssia mustalla painatuksella S-XXL kokoa 15€/kpl, topeissa mustaa pinkillä ja fuksiaa mustalla painatuksella XS-XL kokoa 15€/kpl, huppareista mustaa (yleismalli) valkoisella ja vaaleanpunaista & pinkkiä & valkoista (naistenmallia) mustalla painatuksella XS-XXL kokoa 35€/kpl. Lisäksi löytyy rajoitettu erä Mr Lothar Production huppareita, toppeja ja T-paitoja joissa on normaalien painatusten lisäksi selässä teksti "Panee firman piikkiin" tai "Panee varmasti". Osta omasi minun esiintymiskeikoilta tai tilaa tuotteet sähköpostitse osoitteesta Mr.Lothar@pp.inet.fi suoraan kotiin toimitettuna, mutta silloin hintoihin lisätään toimituskulut.

Torstai meni yhden kaverini kanssa mökillä risuja kasaillessa ja poltellessa sekä uusia kalusteita paikoilleen laittaessa.

Perjantaina läksin jo aamulla ajelemaan Ylikiiminkiä kohti, matkalla ensimmäinen pysähdys oli Mikkelissä josta ostin uudet patjat sekä petauspatjan yhteen mökkini makuuhuoneista. Mikkelistä matka jatkui Kuopioon josta kävin ostamassa kuudet uudet pelastusliivit ja otin Nican kyytiin. Nican kanssa ajelimme Kempeleelle josta kävin ostamassa pari ulkovaloa ja sitten jatkoimme matkaa Ylikiiminkiin Ravintola Ykiin jossa meillä oli illalla Erotic Night keikka.

Lauantaina päivä meni hotellilla lepäilyn merkeissä, illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Ms Nica Hotelli Siitarissa Vaalassa.

Sunnuntaina läksimme taas aika aikaisin liikenteeseen, Mäntyharjulle päästyäni vaihdoin vain vaatteet ja läksin mökille kavereiden kanssa polttopuiden tekoon.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus