Mr Lotharin viikko 39/2008

  • Anssi Viskari

Maanantai ja tiistai meni huvilalla Pålnåpartyjen valmisteluja tehdessä.

Keskiviikkona ja torstaina testasimme Luminan kanssa sitä miten hyvin minun huvila soveltuu Pålnåpartyihin eli harrastimme seksiä mm. biljardipöydällä, saunassa, suihkussa, uima-altaalla, laiturilla, järvessä ja muutamassa eri sängyssäkin. Kyseiset testit videoitiin ja videot tullaan piakkoin julkaisemaan minun kotisivuilla.

Perjantaina kävin pyörähtämässä paikallisissa ravintoloissa, mutta koska niissä oli niin hiljaista niin ajelin käymään Mikkelin Vaakunassa. Vaakunassa törmäsin pariin tuttuun ja niinpä kello olikin sitten viisi aamulla ennen kuin olin kotona.

Lauantaina heräilin jo suht ajoissa ja koska keli oli niin hieno niin päätin lähteä käymään Hämeenlinnassa Radalle.comin kauden päättäjäisissä. Päivä meni nopeasti rata-ajoa katsellessa ja tuttujen kanssa turistessa. Illan tullen läksin ajelemaan kohti kotia. Olin jossain Heinolan kohdalla kun Kimmo soitti minulle että olinko suunnitellut mitään illaksi, ja koska en ollut suunnitellut mitään ihmeempiä niin sovimme että hän tulee Hannan kanssa minun huvilalle saunomaan. Saunomisen jälkeen kävimme pyörähtämässä Mäntyharjun keskustassa sillä Kimmo ja Hanna eivät olleet käyneet ikinä Krouvissa eli pitihän sekin "nähtävyys" näyttää heille. Baari reissun jälkeen kävimme vielä nakkikioskilla jonka jälkeen olimmekin ihan valmiita valumaan minun huvilalle.

Sunnuntaina kävimme aamulla Kimmon kanssa tutustumassa minun tiluksiin huvilani ympärillä jonka jälkeen käänsimme Jaguarin keulan kohti Mäntyharjun keskustaa. Loppupäivä menikin sitten formuloita ja rallia televisiosta katsellessa. Illan suussa kävin vielä korjaamassa yhden vuokralaiseni asunnon oven lukon ja sovin että minä menen 11.10.2008 esiintymään Park Pubiin Lahteen.

1 kommentti

Anssi Viskari

28.9.2008 23:53

Ihan hauskoja olivat.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus