Mr Lotharin viikko 39/2010

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin heti aamusta lähettämässä Mr Lothar & Samantha – Tankotanssia videon leikkaajalle, kyseinen video julkaistaan heti kun se on valmis minun kotisivujen kuvat ja videot osiossa osoitteessa http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php Samalla reissulla kun vein videon postiin hain Mr Lothar Production vaatelähetyksen matkahuollosta eli huppareista löytyy nyt mustaa S-XXL kokoa valkoisella painatuksella 28€/kpl + toimituskulut, collegepaidoista mustaa XXXL kokoa valkoisella painatuksella 20€/kpl + toimituskulut, T-paidoista mustaa S-L ja XXL kokoa valkoisella painatuksella 10€/kpl + toimituskulut, topeissa mustaa XS-S kokoa vaaleanpunaisella painatuksella 10€/kpl + toimituskulut, valikoimassa myös mustia XL-XXL koon stringejä pinkillä painatuksella 5€/kpl + toimituskulut ja mustia XXL koon hipstereitä pinkillä painatuksella 5€/kpl + toimituskulut! Tilaukset sähköpostitse Mr.Lothar@pp.inet.fi Mr Lothar Production vaatteita saa myös minun keikoilta ja silloin jää toimituskulutkin pois, tule ja kysy vaan rohkeasti!

Tiistaina kävin päivällä kaatamassa pari puuta minun huvilani tontilta, illalla sovin 26-27.11.2010 järjestettävien Helsingin sEXHIBITION messujen virallisten jatkojen yksityiskohdista Milli Clubin ravintolapäällikön kanssa.
Keskiviikkona vein aamulla Mr Lothar Production hupparitilauksia postiin. Päivä meni huvilalla yhden kaverini kanssa edellisenä päivänä kaatamiani puita pilkkoessa ja kaadoimme vielä yhden puun lisääkin. Illalla tein hiukka toimistohommia. Keskiviikkona julkaistiin myös Mr Lothar & Lilla video, kyseisen videon juoni menee jotakuinkin näin: Mr Lotharin huvilan varashälytin on tehnyt ilmoituksen että huvilalla on kutsumattomia vieraita. Huvilalle saavuttuaan Lothar löytää yhdestä makuuhuoneesta alastoman naisen jonka kädet on sidottu ilmastointiteipillä kiinni jalkoihin, sen lisäksi silmät on peitetty silmälapuilla. Lothar päättää käyttää tilaisuuden hyväkseen, riisuu itsensä alasti ja tyrkkää kullinsa naisen suuhun samalla kun hieroo avuttomassa tilassa olevan naisen klitorista. Hetken sormeilun jälkeen Lothar ottaa pampun ja alkaa runkata naista sillä, hiukka myöhemmin Lothar alkaa nussia naista. Lopun näet videon katsomalla.
Torstainakin aloitin päivän viemällä Mr Lothar vaatepaketteja postiin jotta niitä tilanneet saisivat mahdollisimman nopeasti lämmintä päälle pantavaa kylmenevään syksyyn. Postireissun jälkeen läksin taas yhden kaverini kanssa huvilalleni tekemään polttopuita ja grillailemaan makkaraa.

Perjantaina päivä meni taas huvilalla hengaillessa, tällä kertaa keskityin suurimman osan ajasta pihan haravointiin. Ilta meni saunoen, syöden sekä televisiota katsellen ja tulihan tuota pyörähdettyä yön myöhäisinä tunteina paikallisissa ravintoloissakin.

Lauantaina päivä meni kavereiden kanssa yhdellä sänkipellolla ja crossiradalla moottoriurheilun merkeissä. Illalla suuntasin Bemarin keulan kohti Messilää, sillä minulla oli siellä yksityiskeikka yhdeksän aikaan erään tytön läksiäisbileissä. Esiintymisen jälkeen ajelin takaisin Mäntyharjulle ja läksin kavereideni kanssa pyörähtämään Mikkelissä.

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan laiskottelun merkeissä.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=713077

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus