Mr Lotharin viikko 39/2013

  • Anssi Viskari

Maanantaina postittelin Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille ja Lasitusliike Lasi-Saranki kävi vaihtamassa ikkunoita minun Leppäniemen huvilalle.

Tiistaina tein Mr Lothar Production vaatevarastoni inventaarion ja tilasin siihen täydennystä.

Keskiviikkona tuli treenattua pitkästä aikaa kotikuntokeskuksellani sekä sovin muutaman esiintymiskeikan minulle ja tytöille.

Torstai meni taas Leppäniemen huvilallani talonmiehen hommia tehdessä.

Perjantai meni myös huvilalla hengaillessa ja vuokralaisia odotellessa.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Jessica Vikin Baarissa Vierumäellä, kyseisessä baarissa oli yksi pienimistä esiintymislavoista ikinä joilla olen esiintynyt mutta meininki oli hyvä. Keikan jälkeen ajelin Mäntyharjulle ja ehdin jopa käymään paikallisessa ravintolasa jonka jälkeen poikkesin vielä ottamaan hiukka iltapalaa sekä katsomaan jonossa tapahtuvaa standup komiikkaa paikalliselle grillille.

Sunnuntaina kävin pyörähtämässä huvilalla, katselin BB24/7 ja lisäilin kuvia viikon seikkailuistani kotisivuilleni.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus