Mr Lotharin viikko 39/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatteita niitä tilanneille. Mr Lothar Production vaatteita löytyy taas kaikkia kokoja kaikilla teksteillä, mutta vain nopeimmille! T-paidoista löytyy nyt mustaa valkoisella, valkoista mustalla ja oranssia mustalla painatuksella S-XXL kokoa 15€/kpl, topeissa mustaa pinkillä ja fuksiaa mustalla painatuksella XS-XL kokoa 15€/kpl, huppareista mustaa (yleismalli) valkoisella ja vaaleanpunaista & pinkkiä & valkoista (naistenmallia) mustalla painatuksella XS-XXL kokoa 35€/kpl. Lisäksi löytyy rajoitettu erä Mr Lothar Production huppareita, toppeja ja T-paitoja joissa on normaalien painatusten lisäksi selässä teksti "Panee firman piikkiin" tai "Panee varmasti". Kuvia vaatteista löytyy osoitteesta: https://www.facebook.com/anssi.viskari/media_set?set=a.128822580516760.22521.100001670569937&type=3 Osta omasi minun esiintymiskeikoilta tai tilaa tuotteet sähköpostitse osoitteesta Mr.Lothar@pp.inet.fi suoraan kotiin toimitettuna, mutta silloin hintoihin lisätään toimituskulut.
Iltapäivä meni Torvilahden mökilläni polttopuita halkoliiteriin kantaessa ja ulkovaloja asentaessa.

Tiistaina kävin Mikkelissä ostamassa mökille yhden yöpöydän, kaasugrillin ja vuodesohvaan uuden patjan, selkänojatyynyt sekä päiväpeitteen.

Keskiviikko meni yhden kaverin kanssa mökilläni olohuoneen seinien ja lattioiden maalauksessa, vaatekaappien asennuksessa, yöpöydän kasaamisessa sekä taas vaihteeksi polttopuita halkoliiteriin kantaessa.

Torstaina suunnittelimme yhden maansiirtourakoitsijan kanssa Torvilahden mökkini parkkipaikan ja rannan maanmuokkaukset jonka jälkeen vein loput polttopuut Virransalmen mökilleni.

Perjantaina valmistelin Virransalmen mökkini talventuloon eli otin kesävesipumpun pois käytöstä ja tyhjensin puuceen, sen jälkeen kävin asentamassa Torvilahden mökin rantasaunan kattoon palonsuojalevyn.

Lauantaina päivä meni mökillä tulia padassa poltellessa ja siinä sivussa keittiön maalaamista valmistellessa sekä katolta lehtiä ja havunneulasia pois lakaistessa. Illalla oli vuorossa synttärikeikka Hollolassa, keikan jälkeen pyörähdin Lahdessa jossa törmäsin muutamaan aika villiin tyttöön ja senhän arvaa mitä siitä seurasi.

Sunnuntai menikin sitten ihan vaan tupaukkona, katselin vaan televisiota ja söin hyvää ruokaa sekä laiskottelin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus