Mr Lotharin viikko 4/2011

  • Anssi Viskari

Maanantaina vein aamupäivällä moottorikelkkani huoltoon JS-Motorsille Mikkeliin, iltapäivä meni shoppaillessa ja illalla tilasin Mr Lothar Production vaatteiden valmistajalta mm. vaaleanpunaisia naisten huppareita, mustia toppeja ja T-paitoja, oransseja T-paitoja sekä siinä sivussa kuuntelin Voicen Iltaa josta tuli minusta edellisellä viikolla tehty haastattelu.

Tiistaina sovin että menen 18-19.2.2011 Safyran kanssa Erotic Weekend keikalle Rukalle ravintola Zoneen.

Keskiviikkona hain päivällä moottorikelkan huollosta ja illalla sain naisvieraita.

Torstai menikin sitten keskiviikkona luokseni tulleen tytön kanssa huvilalla lomaillessa.

Perjantainakin päivä meni huvilalla hengaillessa. Illalla käänsin Bemarin keulan kohti Vantaata jossa minulla oli Erotic Night keikka yhden naisesiintyjän kanssa ravintola Vagabondassa, paikalla oli myös His Master´s Tattoon tatskari ja lävistäjä. Keikan jälkeen jäin yhden tytön luokse yöksi Vantaalle.

Lauantaina läksin kymmenen aikaan ajelemaan kohti Mäntyharjua, perille päästyäni läksin heti Gillille jonne oli saapunut joukko muitakin moottorikelkkailijoita. Ensin ajoimme jonkin aikaa crossiradalla ja grillailimme makkaraa kodalla, mutta joskus viiden aikaan päätimme lähteä käymään kelkoilla Tuohikotin ABC:llä. Gilliltä ABC:lle on reittiä pitkin noin 60km ja siksipä minun aikataulusta meinasikin tulla aika tiukka, sillä minulla oli vielä illalla Erotic Night keikka yhden naisesiintyjän kanssa ravintola Tillikassa Helsingissä ja sitä ennen piti vielä ehtiä käymään suihkussa sekä vaihtamaan vaatteet. Ehdin kuin ehdinkin ajoissa keikalle, itse asiassa juuri sopivaan aikaan eli kerkesin hiukka hengähtääkin ennen esitysten alkua. Keikan jälkeen menin yöksi yhden tytön luokse.

Sunnuntaina läksin taas moottorikelkkailemaan kavereideni kanssa Mäntyharjulle, tällä kertaa ajoimme sellaista suht rentoa reittiä jossa oli aika paljon jäällä ajamista eli ajoimme Gilliltä Vihantasalmelle, sieltä Mäntyharjun ABC:lle jossa kävimme syömässä ja sieltä takaisin Gillille. Illalla kävin vielä pyörähtämässä huvilallani jonka jälkeen vein moottorikelkkani kotipaikalleni ja jäin sinne siten yöksikin koska olin todella väsynyt viikonlopun tiukasta ohjelmasta johtuen.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=757745

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus