Mr Lotharin viikko 4/2012

  • Anssi Viskari

Maanantaina meinasin viedä puhelimeni huoltoon, mutta se olikin vain jossain jumitilassa jonka myyjä sai purettua muutamalla napin painalluksella eli tälläisiä nämä nykypuhelimet on.

Tiistai meni flunssaa potiessa sängyn pohjalla, tosin tuli siinä sivussa tehtyä hiukka työhommiakin eli sovin Janicalle yhden esiintymiskeikan.

Keskiviikkona julkaistiin minun aikuisvihdeuran 119. video, kyseinen video on nimeltään Mr Lothar & Cindy - Kuumempi kuin takkatuli ja se löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Torstaikin meni ihan vaan sisähommissa eli sovin mm. että menen Janican kanssa 16.5.2012 Erotic Night by Mr Lothar & Jade keikalle Baari & Yökerho Poltteeseen Savonlinnaan.

Perjantaina olikin sitten aika lähteä liikenteeseen, suuntasin Bemarin keulan Varkautta kohti jossa minulla oli esiintymiskeikka Jennan, Melanyn ja Safyran kanssa Z-Onessa. Keikan jälkeen Safyran auto ei lähtenyt käyntiin ja niinpä yritimme ensin antaa apuvirtaa sille häneltä löytyneillä kaapeleilla, mutta koska kaapelit oli sen verran ohkaiset ja auto ei käynnistynyt niillä niin minä sitten nykäisin Safyran auton käyntiin omalla autollani.

Lauantaina kävin Melanyn kanssa aamupalalla jonka jälkeen minä menin vielä nukkumaan kun Melany läksi ajelemaan kotiaan kohti. Kahdentoista jälkeen läksin ajelemaan Kerimäelle jonne päästyäni kävin ottamassa huoneen Kerihovista, sen jälkeen syömässä ravintola Fridassa ja sitten otinkin pienet päiväunet ennen illan Ladies Night keikkaa. Päivällä ravintola Frida oli siis ruokapaikka, mutta illalla tunnelma olikin sitten ihan erilainen kun vuorossa oli Ladies Night by Mr Lothar. Kerimäellä tuli myöskin kuvattua aikuisviihdevideo yhden tytön kanssa, jonka ansiosta minun tammikuun ajaksi suunnittelemani selibaatti loppui siis hiukka ennen aikojaan. Kyseinen video julkaistaan heti kun vain ehditään osoitteessa http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Sunnuntaina heräsin jostain kumman syystä puoli kahdentoista aikaan Savonlinnasta, jonka jälkeen läksin ajelemaan hienossa pakkaskelissä Mäntyharjua kohti. Kotiin päästyäni purin keikkakamat autosta, mutta muuten päivä menikin taas lähinnä laiskottelun merkeissä. Illalla meinasin katsoa Miss Suomi kisat, mutta nukahdin sohvalle ja kun heräsin päätin mennä jatkamaan unia sänkyyn.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=878253 ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus