Mr Lotharin viikko 4/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina lisäilin Mr Lothar Productionin pikkujouluista otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

Tiistaina päivitin uudet esiintymismusiikit muistitikulle.

Keskiviikko meni mökkitalkkarin hommissa Leppäniemen huvilallani.

Torstaina vein firmani veroilmoituspaperit kirjanpitäjälle.

Perjantaina ajelin Sarahin, Nican ja Donnan kanssa Kalajoelle, jonne päästyämme kävimme syömässä Sandy Keltissä. Ruokailun jälkeen ehdimme hengähtää hetken ennen Tattoo & Erotic Nightin alkua Dyynissä. Alkuilta oli aika rauhallinen mutta puolen yön jälkeen alkoi tapahtua, Donna esiintyi ensimmäisenä, Nica toisena ja Sarah kolmantena, minun soolosetin vuoro oli neljäntenä ja Nican sekä Donnan yhteisshown vuoro sen jälkeen. Illan viimeinen show oli minun ja Sarahin yhteisshow.

Lauantaina läksin yhdentoista aikoihin tyttöjen kanssa aamupalalle Sandy Keltiin, jonka jälkeen Sarah lähti takaisin lepäilemään ja me muut läksimme moottorikelkkasafarille. Moottorikelkkasafarin jälkeen joimme vielä vaahtokarkeilla höystetyt kaakaot Safaritalolla jonka jälkeen haimme Sarahin mukaan ja läksimme shoppailemaan. Shoppailuretken jälkeen minä otin pienet päiväunet ja sitten läksimmekin taas Sandy Keltiin syömään. Ruokailun jälkeen ehdimme taas hengähtää hetken ennen illan keikkaa. Esiintymiskaava oli suht samanlainen, mutta keikan jälkeen oli vielä jonkin mallin jatkot ja niinpä nukkumaan tuli mentyä vasta kuuden aikaan aamulla.

Sunnuntaina läksimme ajelemaan etelää kohti kymmen aikoihin aamulla, Nica jäi kyydistä Jyväskylään ja Sarah sekä Donna jatkoivat matkaa Mäntyharjulta eteenpäin muilla kyydeillä. Kotiin päästyäni minä kömmin heti peiton alle ja otin viiden tunnin päiväunet jonka jälkeen lisäilin Kalajoen reissulta otettuja kuvia kotisivujeni kuvagalleriaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus