Mr Lotharin viikko 40/2010

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin shoppailemassa.

Tiistaina tuli halottua halkoja huvilallani sen verran rankasti että yhden kirveen varsikin katkesi, sen lisäksi lakaisin havunneulaset pois huvilan, savusaunan ja grillikatoksen katolta.

Keskiviikkona oli vuorossa Ladies Night by Mr Lothar keikka Mikkelin Kharmassa. Menimme yhden kaverini kanssa Kharmaan jo yhdeksän aikaan illalla, jolloin yläkerta oli varattu vain naisille ja heitä olikin liikenteessä todella paljon. Kymmenen jälkeen muutkin miehet pääsivät yläkertaan ja ravintola täyttyi entisestään, minun esiintymisen vuoro oli yhdeltä yöllä ja koska vedin vain yhden shown niin sekoitin siihen kahta eri esitystä.

Torstai menikin sitten keskiviikon keikasta palautuessa ja viikonloppuun valmistautuessa.

Perjantaina päivä meni huvilalla hengaillessa, mutta illalla läksin Ladies Night keikalle Ravintola Lisbettiin Lahteen. Lisbetin keikalla ensimmäinen esiintyminen oli jo 22.30, sen jälkeen vietin reilun tunnin yleisön joukossa jossa oli aika paljon keikkaa katsomaan tulleita kavereitanikin. Toinen show oli vuorossa 00.15 ja sen jälkeen oli vielä vuorossa yleisösrtipteasekilpailu josta tulikin aika villi. Yhden aikaan läksin kavereideni kanssa Lahden keskustaan ravintola Senssiin ja olimmekin siellä sitten valomerkkiin saakka.

Lauantaina päivä meni sängyn pohjalla, sillä perjantaina nukkumaan meneminen oli venynyt aamu kuuteen saakka. Puoli viiden aikaan läksin ajelemaan kohti Jyväskylää, josta otin kyytiini Millan jonka kanssa meillä oli illalla Erotic Night keikka Hotelli Foxmannissa Vetelissä. Ilta alkoi Lady Muusan yleisölle vetämällä kilpailulla, sen jälkeen oli Millan esiintymisen vuoro ja sitten minun esiintymisen vuoro. Pienen tauon jälkeen Milla esiintyi vielä toisen kerran ja minä vedin yleisölle yleisöstripteasekilpailun. Valomerkin jälkeen pidimme vielä jatkot ravintolan henkilökunnan ja Oulun Eroticashopin tyttöjen kanssa.

Sunnuntaina kävin aamullla Millan kanssa aamiaisella ja sitten läksimme ajelemaan kohti Jyväskylää, josta minä jatkoin matkaa kotini kautta huvilalle ja Milla junalla Helsinkiin.

PS. Kuvia viikon tapahtumista löytyy osoitteesta http://www.kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=715391

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus