Mr Lotharin viikko 40/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina laitoin laminaatit Torvilahden mökin ulkorakennuksessa olevan lisähuoneen lattiaan ja tilasin mökin olo/takkahuoneeseen uuden sohvan.

Tiistaina oli Napapiirin Sankarit 2 ensi-ilta kutsuvieraille, (ensi-ilta elokuvateattereissa 30.9 kautta maan) kannattaa käydä katsomassa sillä voitte bongata minutkin kyseisestä leffasta.

Keskiviikko meni yhden kaverini kanssa Torvilehden mökilläni keittiön seinien maalauksessa sekä makkaraa poppamiehen padassa paistellessa.

Torstaina oli päivällä vuorossa mökin keittiön lattian maalaus, sen lisäksi tuli harrastettua hiukka luontokuvausta ja illalla ilotulitusexpertti tuli Leppäniemen huvilalleni tsekkaamaan paikat perjantain ilotulitusta varten.

Perjantaina päivä meni kaupassa käydessä ja savusaunaa Mr Lothar Productionin Syysbileitä varten lämmitellessä. Kuuden aikoihin alkoi sitten saapua juhlakansaa, kahdeksan aikoihin Valio-myrsky katkaisi huvilalta sähköt mutta emme antaneet sen haitata sillä savusauna ei sähkö tarvitse. Savusaunan lisäksi meillä oli pihalla puulämmitteinen palju, tuikut vastasi valaistuksesta ja ruokapuoli hoitui kaasugrillillä tekemällä. Tunnelma oli itse asiassa varsin mainio, etenkin kun yhdellä kaverilla oli akustinen kitara mukana ja juomatkin pysyi kylmänä ulkona. Puolen yön jälkeen oli luvassa valoa pimeyteen sillä Dj Johannes Kastaja eli Harri Väänänen ampui taivaalle sellaisen ilotulituksen että koko Leppäniemi oli muutaman minuutin ajan valaistu. Videopätkä ilotulituksesta löytyy osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari

Lauantaina homma jatkui suht samalla kaavalla kuin perjantainakin, tosin illalla sähköt palasivat ja sen jälkeen saatiin käyttöön sähkösauna, poreallas, karaoke, yms.

Sunnuntai menikin sitten kavereiden kanssa grillaillessa ja huvilaa siivotessa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus