Mr Lotharin viikko 40

  • Anssi Viskari

Maanantai ja tiistai meni totuttuun tapaan laiskotellessa ja ns. normaaleja asioita hoidellessa.

Keskiviikkona sitten oli vuorossa Jennyn limousine tour Mikkeliin. Ensin kävimme Punaiset Lyhdyt nimisellä strippiclubilla, sieltä sitten Telaketjun keikalle Zic Zaciin jossa hommasin Jennyn lavalle bändin esitanssijaksi. Telaketjun keikalta tarttui mukaamme bändin rumpali ja Karman sekä Vaakunan ravintolapäällikköt. Seuraavaksi suuntasimmekin sitten Vaakunaan jossa oli opiskelija bileet ja meno sen mukaista. Meidän seurueeseen kuuluneet pari tyttöäkin kunnostautuivat siinä määrin että löivät tuopit paskaksi toistensa päihin, sillä seurauksella että molemmat joutuivat jättämään illan kesken ja jatkamaan sitä Mikkelin keskussairaalassa tikattavana. No me muut emme antaneet välikohtauksen häiritä vaan jatkoimme iltaa aina valomerkkiin saakka ja ylikin.

Torstaina suuntasin sitten limousinen keulan kohti Helsinkiä. Siellä poimin kyytiini mm. Rakel Liekin, Mariahin, Dianan, Claudia Carnalin... eli City lehden valitseman Helsingin parhaan kerhon Prinsessakerhon jäsenet.
Alku ilta meni City-lehden bileissä ja loppu ilta jossain muualla 8)

Perjantaina poimin ensin Ginan juna asemalta ja sitten suuntasimme Imatralle jossa oli luvassa Mr Lothar & girls Erotic limousine tour keikka.
Ilta alkoi hiukka erikoisesti, Poliisit nimittäin tulivat kertomaan minulle että en saa järjestää stippauskilpailua kyseisenä iltana. Olimme nimittäin mainoksissa luvanneet limousine kyytejä parhaille strippareille. No ei hätä ole tämän näköinen, järjestimme sitten eroottisen tanssikilpailun jossa ei saanut riisua itseään alasti(sukat jäi ainakin jalkaan). Miestensarjan voittaja oli ilmeisesti niin humalassa että ei muistanut lunastaa palkintoaan, mutta naisten sarjan voittaja saikin sitten kaksi kyytiä, ensimmäisen limousinella ja toisen...

Lauantaina olinkin sitten rätti väsynyt perjantain jatkoista johtuen.
No onneksi luvassa oli vapaa-ilta ja pystyin rauhassa katsomaan SubTV:n Battle of sexes ohjelman jossa itsekin esiinnyn tulevan puolen vuoden ajan.

Sunnuntaina oli kiva herätä kotoa omasta sängystä, mutta illalla sitten pitikin lähteä keikalle Mikkeliin. Kysymyksessä oli synttäribileet. Olin sen verran etuajassa että päätin soittaa tytölle johon tutustuin keskiviikkoisella Mikkelin reissullamme. Mutta mitenkäs siinä sitten kävikään, poimin tytön kyytiini ja kohta jo siirryimme limousinen takaosaan harrastamaan seksiä.
Seksi touhuja harrastaessa kello kävi nopeasti ja minun piti jo kiirehtiä sovitulle keikalle. Keikka menikin loistavasti ja sen jälkeen ajelin tyytyväisenä miehenä kotiini. Taas oli yksi viikko Lotharin vaiherikasta elämää takana.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus