Mr Lotharin viikko 41

  • Anssi Viskari

Jo totuttuun tapaan, maanantai, tiistai ja keskiviikko olivat lepopäiviä.

Torstaina läksinkin sitten Battle of Sexes ohjelmasta tutun Heidin kanssa Leppävirralle jossa hänellä oli keikka. Yöllä kurvasimme vielä takaisin Mäntyharjuun jossa olikin vastassa uusi asukkini, koira nimeltä Elmo

Perjantaina suuntasin kavereideni kanssa Kouvolaan ja siellä sitten törmäsin Jimiin ja Tatuun, joiden kanssa suuntasin heidän keikalleen Amarilloon ja sieltä sitten jatkoille Onnelaan. Onnelan jälkeen heitin kundit ja lauman naisia niiden hotellille jatkoille ja itse suuntasin Onnelasta mukaani tartuneen Nooran kanssa kohti kotiani meidän omille jatkoille.

Lauantaina läksin jo hyvissä ajoin Joensuuhun jossa oli määrä tavata Boy Lamoen, Eliot Ness, Kaiu & Sakura, Jagu ja Klabi.
Heitin itse yhden tulisetin Amarillon kolmen kerroksen bileissä, loppu ilta menikin lorviessa ja kruisaillessa tyttöjen kanssa kaupungilla.
Olin niin väsynyt torstai ja perjantai illoista että jätin jopa jatkobileetkin väliin.

Sunnuntaina heräsin kymmenen aikaan ja suuntasin aamupalalle, sen jälkeen vielä pienet unet ja sitten olikin jo aika lähteä kohti Mäntyharjua.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus