Mr Lotharin viikko 42/2014

  • Anssi Viskari

Maanantaina sain aamupäivällä kirjeen Sisä-Suomen syyttäjänvirastosta jossa kerrottiin että valitukseni elokuussa saamastani ylinopeussakosta oli mennyt läpi ja sakon määrä pienentyi 840 eurolla. Iltapäivä menikin sitten Leppäniemen huvilallani uutta lehtipuhallinta testaillessa sekä vuokralaisia vastaanottaessa.

Tiistaina oli vuorossa kotipaikkani pihan lehtipuhaltimella imuroiminen.

Keskiviikkona kävin taas tekemässä mökkitalkkarin hommia Virransalmen mökilläni ja Leppäniemen huvilallani jossa tulin siihen tulokseen että vanha kunnon harava on parempi työkalu hiekkapihaa lehdistä puhdistettaessa kuin lehtipuhallin.

Torstaina suunnittelin 31.10-1.11.2014 Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävien sEXHIBITION messujen esiintymislavojen ja Peepshown aikatauluja.

Perjantaina ostin aamulla yhden kiinteistän ja loppupäivä menikin sitten siinä kun piirsin rakennuksien piirrustukset remontin tekemistä varten. Illalla kävin vielä saunomassa Virransalmen mökilläni yhden kaverin kanssa.

Lauantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Pamela Ravintola Wanha Mestari Orimattila. Pamela veti ensimmäisen shown puolen yön jälkeen, minun show oli puolisen tuntia sen jälkeen, meidän yhteisshow noin puoli kahdelta ja lopuksi juonsin vielä yleisöstripteasekilpailun kahden aikoihin.

Sunnuntaina lisäilin kuvia kotisivuilleni mutta muuten päivä menikin sitten laiskottelun merkeissä sillä edellisen yön unet jäi aika vähiin.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus