Mr Lotharin viikko 43

  • Anssi Viskari

Tämä viikko alkoi todella helposti sillä maanatai, tiistai, keskiviikko ja torstai olivat kaikki vapaapäiviä :-)

Perjantaina sitten alkoikin taas kiire, sillä ensin kurvasin Helsinkiin viemään Pyhäsalmella kuvatut materiaalit leikkaukseen ja sitten siitä suoraan Battle of Sexes ohjelman tuottajan kanssa palaveriin. Minulle jäi sellainen kuva palaverista että B.O.S. tulee jatkossa kehittymään mielenkiintoisemmaksi, enempää en voi paljastaa mutta kannattaa katsoa mitä jatkossa seuraa-> http://www.battleofsexes.tv Palaverin jälkeen minulla olikin jo kiire Turkuun jossa minulle oli sovittu samalle illalle kaksi keikkaa, ensin Ekmanin Krouvissa 19.00-21.00 Ladies Night johon ei miehillä ollut mitään asiaa ja 22.00 O´bass ravintolassa Fire & Strip show. Vaikka illalle olikin sovittu kaksi keikkaa, niin ne oli tehty jo ennen puolta yötä. O´bassa ravintolasta suuntasinkin sitten hotellille suihkuun ja koukkasin pari näpäkän näköistä Red Devil promotyttöä mukaani kun suuntasin limusiinin keulan kohti Turun Onnelaa. Biletimme aina valomerkkiin ja hiukan ylikin ja hauskaa oli.

Lauantai päivä menikin sitten edellisestä yöstä toipuessa, mutta illalla suuntasin sitten keikalle Raisioon. Raision keikallakin esiintyminen oli jo suht aikaisin eli setin jälkeen suuntasin sitten auton keulan kohti Turkua.
Ensin kävin Susan ja Micin kanssa yksissä Halloween bileissä ja sitten suuntasimme Onnelaan. Ilta meni taas tanssin merkeissä ja valomerkin aikaan (kesäaikaa 04.30) olinkin jo ihan valmis nukkumatin maailmaan eli ei muuta kuin hotellille ja unta kuulaan.

Sunnuntaina heräsin suht ajoissa ja läksin ajelemaan kohti Mäntyharjua, mutta matkalla menikin sitten aikaa sillä kävin mm. hakemassa uusia esiintymisvaatteita Leather Heavenin Timpalta Somerolta, yms.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus