Mr Lotharin viikko 44/2008

  • Anssi Viskari

Viikko 44/2008

Maanantaina kävin huvilalla tekemässä suojauksia talvea varten.

Tiistaina oli vuorossa laiturin nosto, tilasin myös Mr Lothar Production toppeja, T-paitoja ja huppareita 14-15.11.2008 järjestettäviä Helsingin erotiikkamessuja varten ja tein itselleni profiilin www.3gp.fi sivustolle.

Keskiviikkona päivällä kaadoin kolme puuta huvilani ympäriltä ja illalla lisäilin kuvia 3gp profiiliini.

Torstaina kävin pilkkomassa keskiviikkona kaatamani puut ja sen lisäksi kaadoin 4 puuta huvilani rannasta.

Perjantaina kävin taas tekemässä halkoja huvilallani, mutta tällä kertaa minulla oli mukana kaksi apumiestäkin. Illalla tuli sitten pidettyä poikien saunailta huvilalla ja käytyä yksissä tupareissa, sen jälkeen suuntasimme Mikkelin Vaakunaan tsekkaamaan Hunksien keikan tai ehkä paremminkin sen minkä näköisiä naisia baariin oli saapunut Hunkseja katsomaan.

Lauantaina olikin sitten oman keikan vuoro, sillä minulla oli yhteiskeikka Luminan kanssa Kiteen Karhussa. Keikan jälkeen suuntasin kolmen tytön kanssa jatkoille Joensuun Vaakunaan.

Sunnuntaina ajelin takaisin Mäntyharjulle, hain tiistaina tilaamani vaatteet postista, tein Kiteen keikan laskun ja päätin pyhittää lopun päivän laiskottelulle.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus