Mr Lotharin viikko 44/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina purin peltejä kotipaikkani eteläiseltä ulkoseinältä.

Tiistaina alkoi eteläisen seinän vinyylien laitto ja jatkoin peltien poistoa itäiseltä seinältä, sen jälkeen kävin vielä kantamassa yhden kaverini kanssa Torvilahden mökilleni tulleen Tulikiven takan sisälle.

Keskiviikkona oli vuorossa vinyylien laittoa kotipaikkani itäseinälle jonka lisäksi kävin tekemässä hiukka mökkitalkkarin hommia Leppäniemen huvilallani.

Torstaina alkoi kotipaikallani smyygi- ja vuorilautojen laitto ikkunoihin, minä tosin läksin Nican kanssa Helsinkiin jo puolen päivän aikoihin. Helsinkiin päästyämme kävimme tsekkaamassa missä vaiheessa messujen järjestelyt oli Kaapelitehtaalla ja hoitamassa messujen virallisten jatkojen juttuja MilliKlubilla.

Perjantaina oli vuorossa sEXHIBITION messut Helsingin Kaapelitehtaalla, alkuilta meni vuorotellen päälavan esityksiä katsellessa ja Puuhalavan esiintyjiä lavalle juontaessa mutta Mr Lothar & Co päälavan shown jälkeen keskityinkin sitten vain ja ainoastaa Puuhalan toiminnan juontamiseen. Puuhalavalla nähtiin monanlaista toimintaa yleisönjoukosta sinne nousseiden ihmisten toimesta strippauksesta liveakteihin. Puuharavintolan valomerkin jälkeen läksimme MilliKlubille jatkoille josta matka jatkui neljän aikoihin hotellille.

Lauantaina keskityin aluksi sEXHIBITION messujen päälavan esitysten katseluun, mutta viiden aikoihin alkoi taas Puuhalavan juonnot ja puoli kymmeneltä oli vuorossa Mr Lothar & Co päälavan show jonka yhteydessä kuvattiin taas musavideota Eino Antiwänkin Gloryhole nimiseen biisiin niin kuin teimme perjantainakin. Mr Lothar & Co päälavan shown jälkeen siirryin kokotoimisesti Puuhalavan juontohommiin jossa apujuontajat puhuivat sujuvasti minun nahkamikrofoniin. Lavalla nähtiin taas monenlaista toimintaa sekä yleisön että meidän omien esiintyjien toimesta. Jaoimme myös tunnustuspakinnoksi puolen metrin mittaisen puukullin jonka sai "Ron Jeremyn serkku" joka oli Puuhalavan ahkerin asiakas, hän esim. runkkasi Puuhalavalla perjantaina kolme tuntia putkeen ja kun kerroin että on enää kaksi minuuttia valomerkkiin niin hän laukesi ja lauantaina hän oli Mr New Yorkin esityksessä taustarunkkarina sekä nousi yleisön joukosta mukaan Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy päälavan showhun. Suorituksen arvoa lisää se seikka että hän teki kaiken edellämainitun ja paljon muutakin täysin selvinpäin! Puuharavintolan valomerkin jälkeen läksimme taas messujen virallisille jatkoille MilliKlubille jossa minun aika meni lähinnä muille drinkkejä tilaillessa ja muutaman kaverin kanssa jutellessa muiden vastatessa juhlimisesta sekä showsta.

Sunnuntaina ajelin Nican ja Nanan kanssa Mäntyharjulle, jonne päästyämme tytöt jatkoi matkaa toisella autolla ja minä läksin hyvästelemään huvilallani olleet vuokralaiset jonka jälkeen tulin kotiin ja olin heti valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus