Mr Lotharin viikko 44

  • Anssi Viskari

Taas kerran oli koko alku viikko maanantaista keskiviikkoon pyhitetty laiskottelulle ja juoksevien asioiden hoitamiselle.

Torstaina sitten suuntasin Noora nimisen stripparin kanssa Leppävirralle. Vedimme siellä yhdet omat ja yhden yhteisen setin Halloween bileissä ja läksimme kohti Mäntyharjua. Matkalla minua alkoi väsyttää aivan hirmuisesti ja kun sanoin siitä Nooralle, niin hän kysyi että auttaisiko jos hän ottaisi minulta suihin samalla kun minä ajaisin. No totta kai se auttaisi. Niinpä Noora kävi kiinni minun vetoketjuuni, hetkessä kulli olikin hänen nielussaan ja minä piristyin heti. Jonkin ajan kuluttua olimmekin sitten minun talon pihassa ja siirryimme jatkamaan toimitusta minun sänkyyni.

Perjantaina heitin sitten Nooran junalle ja suuntasin itse Mäntsälään keikalle. Tosin matkalla pysähdyin Lahdessa moikkaamaan paria vanhaa tuttua. Mäntsälän keikka oli Ladies Night by M.E.N.S. Baari oli täynnä ja muutenkin meno villiintyi aika hurjaksi. Yöllä suuntasin sitten vielä Lahteen hotelliin.

Lauantaina aamupalan kautta liikenteeseen ja limusiinin keula kohti Forssaa jossa kävin tsekkaamassa Red Devilin maahantuojan uuden talon rakennustyömaata ja vääntämässä alustavasti ensi vuoden sponsorisopimusta. Sieltä suuntasin Somerolle josta poimin Arska-Sedän kyytiini. Somerolta matka jatkuikin Poriin jossa kävimme moikkaamassa Klamydian kundeja. Ilta kymmeneksi piti vielä ehtiä Kankaanpäähän esiintymään yksiin synttärikemuihin joissa oli n. 200 vierasta. Ehdittiinhän me ja sieltä sitten vauhdilla kohti Porin Club 19 jossa Klamydia siis oli keikalla. Vesku taisi jossain välissä kuulla että minulla on syntymäpäivät, sillä ennen vaatteet pois biisiä hän mainitsi sen olevan minulle. No aika hyvinhän tuon laulun sanat minulle sopivatkin. Yöllä kurvailimme Arskan kanssa Somerolle jossa minä nukuin muutaman tunnin Arskan vuodesohvalla.

Sunnuntai aamuna suuntasin kohti kotia ja niin oli tämäkin viikko taas pulkassa.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus