Mr Lotharin viikko 45/2009

  • Anssi Viskari

Maanantaina käytin Bemarin airbackin asennuksessa Mikkelissä.

Tiistaina kävin huvilallani.

Keskiviikkona Helsingin Sanomien toimittaja kävi haastattelemassa minua lauantain Hesarin juttua varten.

Torstaina kävin ensin tsekkaamassa jäähallilla että kaikki on kunnossa messujen alkua ajatellen, sen jälkeen kävin sanomatalojen studioilla kuvattavana lauantain Hesaria varten. Sen lisäksi kuvasin itse hotellilla videon joka kertoo siitä miten yllätän Jennyn ja Ellin lesboilemasta minun hotellihuoneestani. Sen jälkeen tytöt ottivat minulta vuorotellen suihin, jonka seurauksena minä nussin Elliä ja lopuksi opetin hänelle että jos imet niin nielet eli laukesin suoraan hänen suuhunsa käskin Ellin niellä koko satsin. Torstaina minulta myös julkaistiin videot Missi saa munaa ja Mr Lothar & Madonna.

Perjantaina suuntasin puolen päivän aikaan jäähallille jossa alkoi 14.00 Helsingin sEXHIBITION messut. Aluksi minun aika meni päälavan esityksiä katsellessa, mutta 17.30 olleen Mr Lothar & Puuhalava esittäytyy show:n jälkeen alkoi sitten kiireet Puuharavintolassa ja sen Puuhalavalla. Ihan ensimmäisenä siellä oli ammattiesiintyjiä ja räsypokeria, mutta sitten homma menikin siihen että lavalla nähtiin pääasiassa yleisöstripteasea ja livepornoa milloin kenenkin suorittamana. Täytyy myöntää että eipä ole varmaan ikinä ennen tullut nussittua niin paljon lavalla kuin tänä viikonloppuna. Puuharavintolan valomerkin jälkeen läksimme messujen virallisille jatkoille joiden pitopaikka oli tällä kertaa ravintola Jenny Woo. Sillä aikaa kun minä hoidin viinatilauksia, oli osa porukasta villiintynyt sen verran, että meille varatussa sänkykulmauksessa oli jo heitetty pikkuhousut pois minihameiden alta. Minä jouduin kuitenkin hiukka toppuuttelemaan menoa, sillä ravintoloissa on hiukka eri säännöt kuin messujen Puuhalavalla. Virallisten jatkojen jälkeen läksimme epävirallisille jatkoille hotellille ja siellä ei sitten enää ollutkaan rasittavia sääntöjä vaan ihmiset pääsi itse asiaan.

Lauantaina olo oli aamulla kuin jyrän alle jääneellä, mutta vääntäydyin silti jäähallille puolen päivän aikaan koska messut alkoi jo 12.00. Aluksi aika meni taas lähinnä päälavan esityksiä katsellessa, mutta oman päälavan show:n jälkeen alkoi taas Puuharavintolassakin tapahtua oikein huolella. Näillä messuilla yleisö oli sikäli aika erikoista että suurin osa lavalle tulleista halusi vain stripata ja harrastaa liveseksiä, mikäpäs sen mukavampaa. Itse asiassa minulle kävi itsellenikin paremmin kuin hyvin että aika meni lähinnä suihinoton kohteena olemisessa, nussiessa tai muiden strippaamista ja nussimista katsellessa sekä hiukka selostaessakin. Aika meni kuin siivillä ja Puuharavintolan valomerkin jälkeen me suuntasimme taas Jenny Woo:hun messujen virallisille jatkoille. Siellä kaava oli aika lailla sama kuin perjantainakin eli minä keskityin aluksi viinan tilaamiseen ja pääsin vasta sen jälkeen juhlimaan muiden kanssa. Jenny Woo:n valomerkin jälkeen läksimme taas hotellijatkoille.

Sunnuntaina läksin muutaman kaverin kanssa aamupalan jälkeen käymään Pataässässä, jonka jälkeen suuntasin lepäilemään yhden tytön luokse.

PS. Kiitokset kaikille sEXHIBITION messuilla käyneille ja etenkin Puuhalavan esityksiin osallistuneille, tällä viikolla kuvatut ja julkaistut videot löytyy osoitteesta http://www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus