Mr Lotharin viikko 45/2012

  • Anssi Viskari

Maanantaina löin lukkoon muutaman esiintymiskeikan ja päivitin keikkakalenterini.

Tiistaina tein Mr Lothar Production vaatevaraston inventaarion ja postitin Mr Lothar Production vaatepaketteja sekä DVD:t niitä tilanneille.

Keskiviikkona kävin esittelemässä pari mökkiäni yhdelle niistä kiinnostuneelle, jonka jälkeen kävin uima-altaan huoltohommissa huvilallani.

Torstai meni esiintymisvarusteiden huollossa.

Perjantaina tein päivällä Radio SuomiPOP:n maakuntareportterin hommia ja illalla oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Tina Factacy Club Helsinki.

Lauantaina läksin Tinan kanssa jo ajoissa ajelemaan Paltamoa kohti jossa meillä illalla Erotic Night keikka Ravintola WetDog:ssa.

Sunnuntai kotiin päästyäni kömmin suoraan omaan sänkyyn peiton alle, illalla nousin sen verran ylös sängystä että katselin televisiosta Big Brother Talk Shown jonka jälkeen menin nukkumaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus