Mr Lotharin viikko 45

  • Anssi Viskari

Taaskaan en tuota pettymystä alkuviikon suhteen sillä koko alkuviikko meni laiskottelun ja ns. tylsien asioiden hoitamiseen.

Perjantaina suuntasin sitten limusiinin keulan kohti Kouvolaa ja Räntämetallia.
Kuusankoskelta ja Kouvolasta kyytiin lähti aika hyvä rytmyryhmä mm. Säikky, Tahi ja Helminen sekä junalta poimimamme Pelleri ja joku toinen liuhuletti ja olipa siellä kyydissä sitten yllättäen muutama nainenkin. Ensin suuntasimme siis jäähalliin ja sieltä sitten ravintola Onnelaan. Jäähallilta mukaamme oli tarttunut koko Turmion Kätilöt bändikin. Onnelassa meno oli sellainen että ilman ravintolapäällikkö Säikkyä koko ryhmämme olisi varmasti lentänyt pihalle noin 10 kertaa. Valomerkin jälkeen olikin sitten aika suunnistaa jatkobileisiin Helmisen kämpälle, tosin minulle itselleni tuli tuohon väliin pikku projekti kun Alexandra niminen blondi tarttui Onnelan ovella käteeni ja vaatimalla vaati että lähtisimme kuvaamaan pornoa. No tottakai minä Alexandran toiveet täytin. PS. Nimikin on julkaisu sopimuksessa eli... Meillä meni kuvaussessiossa sen verran aikaa että kun ehdimme Helmisen kämpälle niin kello oli jo aamu seitsämän eli minä kävin vain saunomassa ja suunnistin nukkumaan. Lauantai kertoo miksi.

Lauantai aamu alkoi aika rankasti, sillä Helmisen ex-vaimo saapui pitämään hiukan jöötä. No onneksi minä olin jo muutenkin lähdössä eteen päin ja siinä läksi sitten loppukin rytmiryhmä minun mukaani äreän nais äänen avustuksella. Heitin heidät alkon kautta Igorin kämpälle ja jatkoin itse matkaani Turkuun jossa minulla oli 19.00 esiintyminen yksissä yksityisbileissä. Sen jälkeen kiirehdinkin sitten Helsinkiin MTV3+ Night Club ohjelman vieraaksi. Välillä Turku Helsinki olin kerennyt säätää loppu illallekin ohjelmaa ja niinpä kurvasin maikkarilta kaverini huvijahdille ja poimin heidät mukaani pienelle ravintola kierrokselle. 51 meno oli aika kesy ja siirryimmekin sieltä Teatteriin josta tarttui muutama nainen mukaamme ja jatkoimmekin matkaa takaisin kaverini jahdille. Loppu yö meni veneellä ja aamulla suuntasin sitten taas keulan kohti kotia.

Sunnuntaina olin kotona kymmenen aikaan ja koko viikonlopun unisaldo oli noin 3 tuntia eli olin ihan valmis nukkumaan. Heräsin tuossa illan suussa ja vieläkin väsyttää, mutta silti ajattelin että jotain on tehtävä ja raapaisin taas teille hiukan luettavaa Mr Lotharin viikonlopun seikkailuista.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus