Mr Lotharin viikko 46/2009

  • Anssi Viskari

Maanantaina pääsin vihdoin kotiin sEXHIBITION messureissultani ja suoraan toimistohommiin eli tekemään palkkalaskelmia ja päivittämään nettisivujani.

Tiistain olin päivällä rentoutumassa huvilallani ja illalla tein Mr Lothar Production vaatteiden inventaarion.

Keskiviikkona käytin Bemarin huollossa ja postitin alkuviikolla tulleita vaatetilauksia.

Torstaina sovin että menen 29.1.2010 Erotic Nihgt by Mr Lothar & Melany keikalle Lahden Love Hotelliin ja sovin myös että Zara menee 28.11.2009 Erotic Night keikalle Helsinkiin ravintola Il Trenoon.

Perjantaina päivä meni huvilalla puuhastellessa ja illaksi suuntasin Iisalmelle, jossa minulla oli Ladies Night keikka Bar & Night Club Sahassa. Minun lisäksi kyseisessä ravintolassa oli esiintymässä kaksi bändiä eli Shots on the rocks ja Helmenkalastajat. Helmenkalastajat soitti ravintolan alimmassa kerroksessa perinteisempää tanssimusiikkia, minä ja Shots on the rocks pistettiin tuulemaan toisessa kerroksessa vuorotellen. Minun ensimmäinen show oli yhdeltä, sen jälkeen oli Shots on the rocksin setin vuoro ja puoli kolmelta minä esitin vielä toisen showni.

Lauantaina päivä meni lähinnä hotellilla laiskotellessa ja netissä surffaillessa. Illalla oli vuorossa Ladies Night keikka Pub Havannassa Kiuruvedellä. Ensimmäinen show oli 00.30 ja se sisälsi tulitemppuja ja strippausta, toisessa show:ssa otin paikallisten parrumiesten virallisen parruntarkistajatytön tarkistamaan minun parruni esitykseeni. Keikan jälkeen ajelin vielä takaisin Iisalmelle.

Sunnuntaina heräilin jo kahdeksan aikaan, kävin aamiaisella ja suuntasin Bemarin keulan kohti Mäntyharjua. Mäntyharjulle päästyäni kävin pyörähtämässä huvilallani ja sen jälkeen kurvailin kotipaikalleni.

PS. Helsingin sEXHIBITION messuilta otettuja kuvia löytyy nyt osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=582737

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus