Mr Lotharin viikko 46/2013

  • Anssi Viskari

Maanantaina suunnittelin joulupukkishowta tulevia pikkujoulukeikkoja varten ja kävin näyttämässä elokuussa satuttamaani peukaloa lääkärille.

Tiistai meni melkein kokonaan shakkia pelaillessa.

Keskiviikkona kävin työterveystarkastuksessa eli sukupuolitautitesteissä ja tein tullille vahingonkorvausvaatimuksen yhden Ferrarini autoverosta kannetun arvonlisäveron palauttamiseksi.

Torstaina postittelin aamupäivällä Mr Lothar Production vaatepaketteja niitä tilanneille jonka jälkeen menin kaatamaan yhden koivun huvilalleni ja tekemään siitä polttopuita.

Perjantainakin päivä meni huvilalla pihahommissa ja illan vietin ihan vaan kotona saunan, television katselun sekä hyvän ruuan merkeissä.

Lauantaina oli vuorossa pari esiintymiskeikkaa Kuopiossa, ensin alkuillasta polttarikeikka Puijonsarven saunatiloissa ja sen jälkeen Pekan Pubin pikkujoulut joissa olin joulupukkina Safyran toimiessa tonttutyttönä.

Sunnuntaina läksin jo hyvissä ajoin ajelemaan Mäntyharjua kohti. Matkalla huomasin miten Eino myrsky oli laittanu asioita hiukka sekaisin, Kuopiosta Mäntyharjulle ajaessa yritin ilmoittaa hätäkeskukseen yhdestä aika vaaralliseen paikkaa 5-tielle kaatuneesta puusta mutta eipä päässyt puhelimella läpi hätäkeskukseen. Kotiin tultuani ajattelin tarkistaa netistä mikä sähkönjakelun häiriötilanne oli minun huvilalla kun vuokralaiset soitti jo kymmenen aikaan aamulla että sähköt on poikki, mutta eipä toiminut Suur-Savon Sähkön häiriökarttanettisivut. Niinpä otin moottorisahan mukaan ja läksin katsomaan mikä tilanne oli huvilalla. Vuokralaisten lähdettyä jäin itse vielä joksikin aikaa huvilalle nauttimaan takkatulesta ja kynttilöyden luomasta tunnelmasta sekä kävin ihailemassa todella hienoa kuutamoa rannalla. Sen jälkeen ajelin takaisin kotipaikalleni ja lisäilin kuvia kotisivuilleni sekä katselin televisiota.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus