Mr Lotharin viikko 46

  • Anssi Viskari

Alku viikko eli maanantai-keskiviikko meni taas lepäillessä ja keikkoja myydessä.

Torstaina sitten läksinkin yhden kaverini ja kuuden parturi-kampaajatytön kanssa Napsin 10v-syntymäpäiville Helsinkiin. Menomatkalla meno oli suht hillittyä, mutta kun olimme viettäneet illan Stocholm Discotekissä ilmaisen viina ja ruuan kera niin paluu matkalla limusiinissani olikin sellaiset bileet että huh huh.

Perjantaina suuntasin sitten M.E.N.S.-ryhmämme keikalle Nummelaan. Ravintolassa oli ihan kiva meno ja olisi varmasti ollut kivat jatkotkin luvassa, mutta tällä kertaa aivot suorittivat valinnan kullin sijasta ja ajoin vielä yöllä kotiin koska lauantain keikalle olisi muuten taas kerran luvassa liian hikinen ajomatka. No ehkä sitten ensi kerralla pidetään sitäkin rankemmat jatkot.

Lauantaina suuntasin jo hyvissä ajoin Joensuuhun, sillä minun oli määrä tavata yksi uusi tyttö joka oli kysellyt minulta filmijuttuja. No loppujen lopuksi hän sitten jänisti kameran, mutta halusi kuitenkin harrastaa seksiä minun kanssani. No mikäs siinä, suoritin koeajon sitten ilman kameraa. Aika meni tuon herkun kanssa kuin siivillä ja minulle meinasi tulla kiire valmistautua illan esiintymiseeni. Tuolle keikalle oli tullut pari vanhaa tuttuanikin tsekkaamaan millaista settiä nykyään heitän, itse asiassa heitä oli kaikkiaan neljä naista joista kaksi sitten lähtikin illan päätteeksi jatkoille hotellihuoneeseeni. Jossain vaiheessa minulle selvisi että kolmen kimppa ei oikein kävisi, sillä tytöt olivat siskoksia. No pikkusisko antoi sitten isosiskolle luovutusvoiton ja läksi kotiinsa, niinpä me pääsimme jatkamaan toimintaa. PS. Ehkäpä ensi kerralla on vuorossa pikkusisko :-)

Sunnuntaina sitten heitin tytön kotiinsa ja jatkoin itse matkaa kohti kotia.
Taas kerran kotimatka tuntui miljoonalta kilometriltä ja silmäluomet painoivat varmaan tonnin kappale. No nyt olen sitten taas kotona ja odottelen mitä alkava viikko tuo mukanaan.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus