Mr Lotharin viikko 47/2006

  • Anssi Viskari

Viikko 47/2006

Alkuviikko eli maanantaista keskiviikkoon meni sexhibition messujen Puuhakäytävän juttuja suunnitellessa.

Torstaina pari kaveriani eli Seagal ja Strike tulivat käymään huvilallani kylässä. Saunottiin ja puhuttiin paskaa koko ilta.

Perjantaina päätettiin sitten lähteä porukalla katsomaan Playersien keikkaa Kouvolaan. Minä olin varannut Helmi-sedän kuskiksi ja soittanut Playersien tytöille että ollaan tulossa eli hommat oli aika hyvin hallussa. Playersien setin jälkeen suuntasimme Onnelaan jonka järjestelyt Helmi-setä oli hoitanut Säikyn kanssa. Onnelasta mukaamme tarttui puolen kymmentä tyttöä sekä pari tuttua kundia ja taas suuntana oli minun huvila ja jatkot. Touhu oli taas kerran sellaista että nukkkumatti pääsi kylään vasta lauantaiaamun sarastettua.

Lauantai menikin sitten puoleen päivään ennen kuin jaksoin silmiä raottaa.
Huvilaltani suuntasin junalle, josta otin kyytiini yhden uuden esiintyjä tytön. Illalla minulla oli keikka hänen kanssaan ravintola Hummeripojassa Haukivuorella. Kyseisellä keikalla tatuoinneista ja lävistyksistä vastasi His Master´s Tattoon Kimmo. Keikan jälkeen limon keula käännettiin kohti Mikkeliä, jossa pyörähdimme ravintola Kharmassa. Valomerkin jälkeen minä läksin tytön kanssa minun asunnolle ja Kimmo suuntasi omille teilleen. Kotiin päästyäni oli aivan valmis nukkumaan, mutta jollain ihmeen ilveellä tuo tyttö sai minut innostumaan jostain ihan muusta toiminnasta.

Sunnuntai aamuna oli minun vuoroni innostaa tuo tyttö harrastamaan hiukka aamujumppaa. Nyt sitten makailenkin kulli hellänä vuoteessani ja kirjoitan teille tämän viikon tapahtumistani.

PS. Kotisivujeni www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php osioon on taas lisätty kaksi uutta videota: Mr Lothar & Susan Silver ja Mr Lothar & Christiina.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus