Mr Lotharin viikko 47/2008

  • Anssi Viskari

Maanantaina heräsin kahdeksalta aamulla siihen kun sähköasentaja soitti minulle että hän olisi tulossa asentamaan uutta sulaketaulua minun huvilalle. No eihän siinä auttanut muuta kuin kurvata huvilalle avaamaan ovia vaikka silmät oli vielä ihan ristissä viikonlopun univeloista johtuen.

Tiistaina kävin serkkuni kanssa nostamassa veneen pois järvestä ja vein sen talvisäilöön.

Keskiviikkona lähetin laskun peruuntuneesta BB-esiintymisestä, järjestelin keikkakamani perjantain keikkaa varten ja tilasin kotipaikalleni lämmitysöljyä.

Torstaina olikin sitten vuoden ensimmäisen lumien kolauksen vuoro, keskiviikko-torstai välisenä yönä oli nimittäin satanut sen verran lunta että katsoin aiheelliseksi testata miten lumikola luistaa.

Perjantaina talvi sitten pääsi yllättämään minut vaikka lumi olikin ehtinyt olla maassa jo reilun vuorokauden. Olin ajelemassa huvilaltani Kouvolan suuntaan kun yhdessä mutkassa Jeeppi alkoi puskea ja koska vastaankin tuli vielä auto katsoin viisaimmaksi ajaa sovinnolla metsään ettei vaan tule nokkakolaria. No onneksi Wrangler on suht maastokelpoinen auto ja tuossa kohdassa tietä ojat oli sen verran loivalaitaiset että maastoutumisesta selvittiin ilman mitään vaurioita ja takaisin tiellekin pääsin ihan omin avuin kun vain kävin kääntämässä napalukot päälle ja siirsin vaihdevivun nelivetoasentoon. Itse keikkakin oli sitten hiukka extremempi, esiinnyin nimittäin yhden firman pikkujouluissa strippaavana joulupukkina joka nielee tulta eli elementtejä oli enemmin kuin tarpeeksi. Yksityiskeikan jälkeen kurvasin takaisin huvilalleni, Helminen ja pari tytsyä oli myös liukastelleet paikalle Etelä-Suomen suunnasta. Saunomisen jälkeen läksimme Studio 11 Kouvolaan moikkaamaan Säikkyä ja yöllä takaisin huvilalle.

Lauantaipäivä meni huvilalla, 18.30 kävin hakemassa Millan junalta jonka jälkeen kävimme vielä syömässä minun huvilalla ja sitten suuntasimme Jeepin keulan kohti Haukivuorta. Matkalla pysähdyimme kuitenkin Mikkelissä sillä Helminen ja kumppanit olivat sen verran janoisia että tarvittiin välitankkausta. Loppujen lopuksi pääsimme kuitenkin perille ja itse asiassa vielä suht ajoissa. Milla esiintyi ensimmäisen kerran puoli yhden aikaan ja toisen kerran puoli kahden aikaan, sen jälkeen me suuntasimmekin takaisin Mikkeliin ravintola Vaakunaan. Siellä olimme valomerkkiin saakka jonka jälkeen kävimme hakemassa roskaruokaa Rollsin autokaistalta ja läksimme ajelemaan kohti Voikoskea. Nukkumaan tuli mentyä joskus kuuden aikaan aamulla.

Sunnuntaina tuli herätty jo kymmenen aikaan vaikka edellinen ilta olikin venynyt suht pitkäksi, mutta onneksi sunnuntai on taas kerran pyhitetty ihan vain laiskottelulle niin ei haittaa vaikka välillä hiukka väsyttäisikin.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus