Mr Lotharin viikko 47/2012

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin pankissa tekemässä hiukka sijoituksia ja paikallisessa autotarvikeliikkeessä tilaamassa Bemariin uudet jarrupalat.

Tiistaina tein Radio SuomiPOPin Maakuntareportterin hommia, podcast kuunneltavissa osoitteessa http://www.radiosuomipop.fi/podcast/embed.php?trackPlay=26

Keskiviikkona sovin muutaman esiintymiskeikan ja postittelin DVD sekä vaatepaketteja niitä tilanneille.

Torstai meni BMW:n huollossa, jarrupalojen vaihdon merkeissä ja samalla sovin seuraavankin huollon sekä tilasin osat sitä varten.

Perjantaina oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Safyra & Paola Rock House Kulmassa Kajaanissa. Sikäli tilanne oli hankala että minun niska oli todella pahasti jumissa mutta onneksi yksi paikallinen tyttö hieroi sen esiintymiskuntoon ja jäykkyys siirtyi oikeaan paikkaan. Illan ensimmäinen show oli Safyran soolo, toisena oli minun sooloshown vuoro, sen jälkeen oli lesboshown vuoro, illan viimeinen show oli minun ja Paolan yhteisshow. Keikan jälkeen kävimme vielä ABC:llä syömässä jonka jälkeen ajelimme majoituspaikallemme ja loppujen lopuksi menin nukkumaan vasta kuuden aikaan aamulla.

Lauantaina heräsin jo kahdeksan aikaan aamulla vain muutaman tunnin unien jälkeen, tosin päivä meni kyllä sängyssä lukuun ottamatta ravintolassa syömässä käymistä. Illalla olimme Safyran ja Paolan kanssa Erotic Night keikalla Ravintola Mainarissa Otanmäessä. Ravintola alkoi täyttyä jo kymmenen aikaan illalla ja meininki oli hyvä jo Safyran ensimmäisestä esiintymisestä lähtien. Minun show oli toisena, sen jälkeen oli vuorossa Safyran ja Paolan lesbosetti jonka jälkeen oli vuorossa minun ja Paolan yhteisshow sekä sokerina pohjalla yleisöstripteasekilpailu joka ei ollutkaan sitten lasten katseltavaa tosin ei sitä ole nuo meidän varsinaiset esityksetkään.

Sunnuntaina läksimme ajelemaan etelää kohti yhdeksän aikaan aamulla, matkalla meinasi tulla hiukka vaaratilanteitakin kun pari hirveä meinasi hyökätä tielle mutta onneksi ehdimme juuri ja juuri ohittaa ne ennen kuin ne ehtivät tielle. Kotiin päästyäni otin pienet päiväunet, kävin saunomassa ja katselin Big Brother Talk Shown jonka jälkeen olinkin sitten taas valmis nukkumatin maailmaan.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.facebook.com/anssi.viskari/photos ja uusimmat videot löytyy minun kotisivujen kuvat ja videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus