Mr Lotharin viikko 47/2015

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin Torvilahden mökilläni poistamassa olohuoneen seinien suojaukset ja lämmittämässä uutta Tulikiven takkaa ensimmäistä kertaa sekä tekemässä polttopuita Leppäniemen huvilallani.

Tiistaina ikkunamyyjä kävi ottamassa mittoja Torvilahden mökkini ikkunoista, sen jälkeen asensin yhden pistorasian sekä vedin antenninjohdon mökin olohuoneeseen.

Keskiviikkona aamupäivä meni kotipaikan ulkotallin ylisiä romuista ravaillessa ja sinne aluslaudoitusta tehdessä, iltapäivällä kävin kasaamassa mökille uuden sohvapöydän sekä lämmittelemässä takkaa.

Torstaina järjestelin kotipaikkani liinavaatevarastoa sekä autotallia.

Perjantaina lisäeristin Torvilahden mökkini yläpohjaa.

Lauantaina päivä meni vielä mökin yläpohjaan eristevillaa lisäillessä. Mökille peräkärry BMW:n perässä mennessä yhden ison alamäen alla oli sprintteri jumissa väärällä eli minun kaistalla ja vastaantulijoiden kaistaa tuli henkilöauto, no minä kun polkaisin jarrua niin oma vauhtini ei vähentynyt juuri ollenkaan vaan piti alkaa tähtäillä sinne muiden autojen sekaan ja onneksi mahduin kuin mahduinkin ohittamaan lähes koko tien täyttäneet vastaantulijat kolaroimatta. Illalla oli vuorossa kaveriporukan pikkujoulut yhdellä mökillä ja kotimatka olikin sitten aika haasteellinen kesärenkailla kun esim. mökkitiellä oli noin 20 senttiä lunta ja puut olivat taipuneet tielle niin että ei päässyt ottamaan mäkiin oikein kunnon vauhtia.

Sunnuntaina vaihdoin Bemariin talvirenkaat ja tuli samalla vauhdilla siivottu/järjesteltyä senkin puoli tallista sekä rakennettu perämoottoreille talvisäilytysteline

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus