Mr Lotharin viikko 47

  • Anssi Viskari

Tällä viikolla vain maanantai ja tiistai oli "laiskottelua".

Keskiviikkona läksinkin sitten Mariahin ja Melanyn kanssa Erotic limousine tour keikalle Vaasaan.

Torstaina limusiini kurvasi Vaasasta Helsinkiin. Siellä tapasinkin monta vanhaa tuttua ja muutaman uuden tuttavuuden. Ensin menimme Jimin, JP:n, Joonaksen ja Sonjan kanssa Cantina Westiin syömään. Seuraavaksi koukkasimme kyytiimme Red Sonjan, sen jälkeen poimimme kyytiimme puolen kymmentä ralliammattilaista ja suuntasimme ravintolaan. Ekassa ravintolassa törmäsin Lauraan ja pariin muuhunkin tuttuun esiintyjätyttöön. Minun iltaan mahtui vielä vierailu eräässä toisessakin juottolassa ja kun muut halusivat mennä vielä yhteen ravintolaan niin minä läksin sillä aikaa Red Sonjan kanssa suorittamaan pienen limusiinin koeajon. Kurvasimme limusiinilla Hietsun kallioille ja kohta olimmekin jo täydessä toiminnassa. Ikävä kyllä kyseistä koeajoa ei tallennettu videolle, mutta ehkäpä joku päivä/yö kuvaamme sitten jotain materiaalia 8) Koeajossa meni sen verran aikaa että kun lopetimme niin ravintolaan jääneet olivat jo joutuneet odottelemaan meitä eli kurvasimme hakemaan heidät ja sitten suunnistimme hotelliin jatkoille. Ne olikin sitten sellaiset jatkot että huh huh.

Perjantaina suuntasin sitten Lohjalle ja heti hotelliin päästyäni päiväunille, heräsin vasta siihen kun Mici soitti että on Lohjalla.
Illalla sitten saunan kautta Ladies Night by M.E.N.S. keikalle ravintola X-it:iin. Kiva keikka ja sielläkin törmäsin erääseen tuttuun tyttöön eli teinikoulu 1 Saryaan. Torstain jatkot oli olleet niin hurjat että tällä kertaa väsymys voitti ja menin sovinnolla nukkumaan.

Lauantaina limusiinini suuntasi sitten Mäntyharjulle josta kyytiin nousi autourheilu porukkaa ja jatkoimme matkaa Jyväskylään AKK:n palkintojen jako gaalaan. PS. Automme matkustajat muuten saavuttivat tänä vuonna mm. MM-pronssia, SM-kultaa ja SM-hopeaa! Gaalan jälkeen suuntasimme ravintola Kharmaan Jyväskylän keskustaan. Pitkästä aikaa olin ravintolassa vai bilettämässä ja hauskaa oli, tosin kolme edellistä iltaa painoivat vieläkin hiukan silmissäni. No oli kuitenkin erittäin hauska olla vanhojen kavereiden kanssa liikenteessä.

Sunnuntaina suuntasimme sitten takaisin Mäntyharjuun, matkaan mahtui hiukka kommelluksiakin mutta loppujen lopuksi pääsin kuin pääsinkin kotiini.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus