Mr Lotharin viikko 48/2007

  • Anssi Viskari

Viikko 48/2007

Maanantai ja tiistai meni sEXHIBITION messujen Puuhakäytävän asioita järjestellessä.

Keskiviikkona oli vuorossa Jeepin huollossa käyttäminen.

Torstaina kävin ensin huvilallani ja sitten suuntasin auton keulan kohti Helsinkiä. Illalla lähdettiin sitten Helmisen ja yhden tytsyn kanssa liikenteeseen. Aika meni kuin siivillä ja huomasin kellon olevan viisi aamulla kun palasimme hotellille.

Perjantaina olikin sitten aikainen herätys, sillä minä olin luvannut viedä sEXHIBITION messujen päätähden Sophia Rossin kahteen eri radiohaastatteluun ja sen jälkeen sitten vielä TV-kuvauksiinkin. Puolen päivän aikaan nuo hommat oli sitten hoidettu ja menimme käymään jäähallilla. Hallilta minun matka suuntautui rautatieasemalle, josta hain Ellin. Sen jälkeen olikin sitten aika valmistautua iltaan eli menin Ellin kanssa käymään hotellilla suihkussa. Hotellilta otin 16.00 kyytiini Aminan, Helenen, Sonian ja Jordin jonka jälkeen menimme jäähallille jossa messut olivat juuri auenneet. Alkuaika meni ihan vaan tuttuja moikkaillessa, mutta illan tullen saimme sitten Ellin kanssa sellaisen idean että hän koeajaisi yhdellä osastolla myynnissä ollutta panokonetta ja niinpä minä sitten ostin kyseisen panokoneen. Sovimme messujärjestäjien kanssa että koeajaminen alkaa 23.00, mutta Elli oli sen verran innokas että hän otti varaslähdön ja alkoi testata tuota konetta jo puoli yhdentoista aikaan. Aluksi minua hiukka jännitti että jaksaako Elli ajaa testejä niin kauan että ne kestävät tuo etukäteen yleisölle ilmoitetun ajan yli. Pelkoni osoittautui kuitenkin turhaksi, sillä Susan Silverin avustamana Elli testasi konetta noin tunnin ja minä kuvasin koko suorituksen eli nekin jotka ei olleet paikanpäällä katsomassa pääsevät jossain vaiheessa näkemään sen miten testit eteni. Panokoneen testaamisen jälkeen tytöt ottivat yleisön joukosta yhden miehen mukaansa lavalle, mutta katsojien luoma paine oli ilmeisesti miehelle liian kova ja niinpä pikkuveli ei pelannut ja liveakti jäi hiukka kesken. Niinpä tytöt vaihtoivatkin sitten tuon miehen yhteen yleisön joukosta mukaan tulleeseen tyttöön ja sitten alkoi kolmen kimppa lesboilut. Puuhakäytävän lavalla nähtiin myös päälavan esiintyjä Mr French Kiss joka näytti yleisön kundeille mallia ja ruiski spermansa Ellin rinnuksille. Aamun aikainen herätys sai aikaan sen että messujen sulkemisen aikaan suuntasin suoraan hotellille ja menin nukkumaan.

Lauantai alkoi aamiaisella, jonka jälkeen menin takaisin nukkumaan. Puolen päivän jälkeen oli sitten aika herätä valmistautumaan päivän koitoksiin ja kahden aikaan läksin Ellin, Mr French Kissin, Sonian ja Jordin kanssa jäähallille. Päivä menikin nopeasti sillä minulla oli muutama BB-talon asukas vieraanani ja keksin heille vaikka minkälaista ohjelmaa, yksi heidän seurueessa olleista miehistä innostui jopa suorittamaan liveaktin Puuhakäytävän studiossa muiden seuratessa suoritusta sivusta.
Myöhemmin illalla siirryttiin sitten Puuhakäytävän lavalle ja siellä oli mm. bodypaintingia, räsypokeria ja ruoskintaa. Keskiyön aikaan homma sitten vasta kiihkeäksi menikin ja lavalla alkoi olla lesboilua, suihinottoa, yms.
Messujen sulkeuduttua veimme osan esiintyjistä jatkoille ja osa meni suoraan hotellille, minä itse päädyin osan henkilökunnasta kanssa limusiinijatkoille. Viiden aikaan aamulla minä olin kuitenkin valmista kauraa lähtemään hotellille, etenkin kun yksi kivan näköinen tyttö ehdotti sitä. Hotellihuoneeseen päästyämme alkoi sitten sellaiset jatkot joista minä itse tykkään eniten, mutta naapuri huoneiden asukkaat tuskin tykkäsivät sillä kyseinen tyttö oli aika äänekäs. Kaikki hyvä loppuu kuitenkin aikanaan ja niinpä mekin kävimme jossain vaiheessa nukkumaan.

Sunnuntaina oli sitten aika lähteä kohti kotia, tuo edellisenä yönä seuranani ollut tyttö asui Lahdessa ja niinpä vein hänet sitten matkalla kotiinsa. Tuota ennen olin kuitenkin vienyt messuilla testaamamme panokoneen Härskille huoltoon ja toimittanut messuilla kuvatut videot tuotantoyhtiölle. Lahdesta suuntasin huvilalleni ja sieltä jatkoin matkaani kotiini, loppupäivä on sitten mennytkin ihan vaan laiskotellessa.

PS. Kotisivujeni kuvat ja videot osioon osoitteeseen www.mrlothar.fi/kuvatvideot.php on 29.11.2007 lisätty minun ja Yolan yhdessä tekemä video. Kyseinen video on Yolan aikuisviihdeuran ensimmäinen video.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus