Mr Lotharin viikko 48/2009

  • Anssi Viskari

Maanantai meni esiintymisvarusteiden ja huvilan huoltotöissä merkeissä.

Tiistaina kävin aamupäivällä hierojalla ja iltapäivällä sainkin sitten naisvieraita.

Keskiviikkona huvilallani kävi ilmalämpöpumppujen huoltaja.

Torstai meni Mr Lothar Productionin pikkujouluja suunnitellessa ja vaatetilauksia postitellessa. Mr Lothar Productionin pikkujouluja vietetään näillä näkymin 18.12.2009 Jämsän Night Lifessä, kuvia viime vuoden pikkujouluista löytyy osoitteesta http://kuvake.net/photos.php?username=MrLothar&folder_id=446343&all=1

Perjantaina oli vuorossa Ladies Night keikka Kuivannon Keitaalla Orimattilassa, kyseessä oli aika pieni baari ja esiintymiset tapahtui jo 20.30 ja 21.30. Esiintymisieni jälkeen läksin kavereideni kanssa Lahteen jossa suuntasimme ensin Erotic Club Scorpioniin, siitä matka jatkui Cheekin keikalle Love Hoteliin. Cheekin setin katsottuani minä läksin ajelemaan kohti kotia.

Lauantaina päivä meni minun ja Jaden illan Haukivuoren Erotic Night keikkaa suunnitellessa, itse asiassa treenasimmekin muutaman kerran yhteisesitystämme sillä kyseessä oli Jaden elämän ensimmäinen strippikeikka. Menimme Haukivuoren Hummeripoikaan todella aikaisin, koska Jade halusi tutustua esiintymispaikkaan ja sen hiukka normaalia liukkaampaan tankoon ennen esitystään. 01.00 oli sitten vihdoin Jaden ensimmäisen esiintymisen vuoro, minä kuvasin esiintymisen jotta pystyisimme myöhemmin katsomaan videolta miltä esiintyminen näyttää, mitä hyvää ja mitä korjattavaa siinä oli, yms. Jade kyllä yllätti minut, sillä hän oli todella hyvä jo ensimmäisessä esityksessään. Jaden soolosetin jälkeen oli pikku tauko, jonka jälkeen oli vuorossa minun ja Jaden yhteisshow. Yhteisshow:n alku oli hiukka harjoittelemastamme poikkeava, sillä ravintolassa oli yksi synttärisankari joka minun tuli ottaa lavalle ja niinpä show:n ensimmäinen kappale menikin lähinnä hänelle esiintyessä. Toisen kappaleen aikana tuli sitten enemmin sitä minun ja Jaden yhteisesitystä, kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan mutta yleisölle esitys tuntui kuitenkin kelvanneen paremmin kuin hyvin. Keikan jälkeen suuntasimme Bemarin keulan kohti Mäntyharjua, mutta matkalla poikkesimme vielä Mikkelin Vaakunassa katsastamassa millainen meno siellä oli.

Sunnuntai menikin sitten taas perinteiseen tapaan television katselun, nettisivujen päivityksen ja laiskottelun merkeissä.

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus