Mr Lotharin viikko 48/2013

  • Anssi Viskari

Maanantaina kävin katsomassa yhtä asuntoa.

Tiistai meni huvilalla Mr Lothar Productionin pikkujouluvalmisteluja tehdessä. Tiistaina julkaistiin myös minun uran 176. aikuisviihdevideo, video on nimeltään Mr Lothar ja Merike - Gladiaattori K18! Kyseisellä videolla suunnittelen tekeväni Pornogladiaattorit nimisen videon ja olen kutsunut Merike nimisen naisen haastatteluun, tässä haastattelussa haastateltava riisuu ensin vaatteensa ja alkaa sitten puhua nahkaiseen mikrofoniin. Kyseiseen mikrofoniin ei tarvitse kauan puhua kun käsken Merikeä siirtymään sängylle jossa alkaa hurja nussiminen. Äänekäs Merike saa munaa oikein huolella edestä sekä takaa ja pääseepä hän välillä itsekin määräämään tahdin ratsastaessaan. Onneksi koekuvaus tehdään omakotitalossa sillä muuten naapureilla olisi asiaa! Välillä Merike sanoo että ei niin syvälle, mutta minä en anna armoa vaan nusin koko kullin mitalla ja laukean lopulta Meriken täyteläisille pakaroille. Tytössä on ainesta Gladiaattorit videoon. Mr Lothar ja Merike - Gladiaattori video löytyy nyt osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php

Keskiviikona kävin aamupäivällä röntgenissä kuvauttamassa polveni ja sen jälkeen kuuntelemassa ortopedin lausunnon polvesta sekä aiemmin kuvatusta peukalostani. Iltapäivällä kävin esittelemässä Virransalmen mökkiäni yhdelle ensi kesän vuokralaiselle.

Torstaina kävin ostamassa kinkun, rosollia, laatikoita sekä muita jouluruokia ja vein ne huvilalleni.

Perjantaina YleX:ltä soitettiin ja kyseltiin millaiset on Mr Lothar Productionin pikkujoulut. Haastattelun jälkeen Nica saapui luokseni ja ajelimme Hämeenkyröön jossa oli vuorossa Erotic Night by Mr Lothar & Miss Nica ravintola Venttiilissä.

Lauantaina läksimme jo ajoissa ajelemaan Mäntyharjua kohti ja huvilalleni päästyämme laitoimme kinkun uuniin. Sen jälkeen täytin porealtaan sekä teimme hiukka muitakin viime hetken valmisteluja ja sitten alkoikin jo tulla ensimmäisiä vieraita Mr Lothar Productionin pikkujouluihin. Ihan ensimmäisenä tytöt halusivat koristella joulukuusen uusiksi, sen jälkeen pelasimme hiukka biljardia ja sitten menimmekin jo porealtaaseen jossa meno meni aika hurjaksi illan aikana niin kuin muissakin huvilan tiloissa. Täytyy myöntää että oli kyllä taas kerran aika villit pikkujoulut.

Sunnuntaina muut läksivät kotejaan kohti puolen päivän aikoihin, mutta minä jäin vielä yhden tytön kanssa huvilalle hiukka siivoilemaan sekä viettämään sunnuntaita kaiken kivan merkeissä. Illalla ajelimme Mäntyharjun keskustaan josta tyttö jatkoi matkaa kotiinsa omalla autollaan ja minä nukahdin melkein heti kun pääsin omaan sänkyyni eli viikonloppu oli vaatinut veronsa.

PS. Kuvia minun seikkailuista löytyy osoitteesta http://www.MrLothar.fi/galleria/ ja videoita löytyy minun kotisivujen videot osiosta osoitteesta http://www.MrLothar.fi/kuvatvideot.php sekä osoitteesta http://www.youtube.com/user/AnssiViskari

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus